Μανωλάς: «Είχα αρκετές προτάσεις» - Οι εξηγήσεις και τα πέντε γκολ

Metrosport Team21 Οκτωβρίου 2024

Δηλώσεις αναφορικά με το ντεμπούτο του στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων έκανε ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του με τον Πανναξιακό σημειώνοντας πέντε γκολ. Ο ίδιος παρέθεσε τους λόγους που τον έκαναν να επιστρέψει στο νησί του, τονίζοντας και τις βελτιωτικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν από πλευράς Δήμου.

Όπως δήλωσε αρχικά: «Η απόφασή μου δεν ήταν εύκολη, αυτό το γνωρίζετε. Όταν παίζεις 17 χρόνια επαγγελματικά… Είχα αρκετές προτάσεις να συνεχίσω την καριέρα μου σε υψηλό επίπεδο, αλλά πιο σημαντικό στη ζωή είναι η οικογένεια και επέλεξα την οικογένεια. Ήταν δύσκολη απόφαση, αλλά δεν πειράζει. Δόξα το Θεό, αυτά που έκανα ούτε μπορούσα να τα ονειρευτώ. Βγήκα γερός και υγιής από το ποδόσφαιρο, τώρα είμαι στην οικογένεια του Πανναξιακού, από όπου ξεκίνησα την καριέρα μου. Θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο και να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά να εξελιχθούν και να εξελιχθεί μαζί τους και η ομάδα».

Προσθέτοντας: «Με όποια φανέλα κι αν αγωνίζομαι είμαι πάντα χαρούμενος. Εγώ εδώ γεννήθηκα, θα κοιτάξω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και ο Θεός βοηθός. Δυστυχώς το γήπεδο δεν βοηθά για να έρθει ο κόσμος, ο αγωνιστικός χώρος του ΔΑΚ δεν είναι ο κατάλληλος για να παιχτεί ποδόσφαιρο και να έχουν υγεία όλα τα παιδιά. Ευελπιστώ να κινητοποιηθεί ο δήμος και να το φτιάξουν για να παίξουμε στο ΔΑΚ και να μαζέψουμε τον κόσμο. Γιατί αν είναι ο Πανναξιακός να παίξει σε υψηλότερες κατηγορίες, δεν γίνεται να παίζει σε πλαστικό γήπεδο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.