Μάλμε: Πιθανή πώληση του καλύτερου παίκτη της, πριν τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

Metrosport Team10 Αυγούστου 2024

Ο Σεμπάστιαν Νανάσι διεκδίκησε με το σπαθί του τον τίτλο του MVP της Μάλμε, στην πρώτη αναμέτρηση της σουηδικής ομάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό θα χάσει τον αποψινό (16:00) αγώνα για το εγχώριο πρωτάθλημα με την Χάλμσταντ εκτός έδρας. Μια απουσία που ίσως προμηνήσει και μεταγραφή για τον ποδοσφαιριστή. 

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας nordiskfootball, οι φήμες περί παραχώρησης του Σουηδού εξτρέμ είναι πιο έντονες από ποτέ, με την περίπτωση της πώλησης του να έχει αρχίσει εδώ και 10 μέρες, αφού και τότε είχε χάσει μια προπόνηση με τον προπονητή του και τότε να επικαλείται ασθένεια του Νανάσι. Μια πιθανή «δικαιολογία» που χρησιμοποιήθηκε και για τον σημερινό αγώνα.

Για τον Νανάσι ενδιαφέρονται τόσο η Σεβίλλη, όσο και η Σεντ Ετιέν και τα ρεπορτάζ από την Σουηδία καταγράφουν για δεύτερη φορά απουσία του από προπόνηση, με τον Ρίντστρεμ να δηλώνει πως ο παίκτης είναι άρρωστος και πολύ αβέβαιος για τον αγώνα με την Χάλμσταντ, λέγοντας πως έχει κρυολόγημα και πονόλαιμο.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, σύμφωνα με τους Σουηδούς και τα ερωτήματα που τίθονται είναι κυρίως ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, που ξεκαθάρισε πως δεν υπαρχει ανησυχια για περαιτέρω απουσια εκτός από το ματς με την Χάλμσταντ.

«Αυτές οι επαναλαμβανόμενες απουσίες για «ασθένειες» εγείρουν ένα σημαντικό ερώτημα. Είναι διπλωματική ασθένεια η διατήρηση του παίκτη εν αναμονή της μεταγραφής του ή είναι ιδιαίτερα πιθανό ο παίκτης να αρρωστήσει για δυο φορές μέσα σε λίγες μέρες; Ακόμη πιο περίεργο όταν γνωρίζουμε ότι ο Νανάσι είχε χάσει σπάνια έναν αγώνα και ακόμη λιγότερους δύο σε μικρά διαστήματα», έγραφε το εν λόγω ρεπορτάζ.

«Προφανώς όλα μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, η παρουσία του ή όχι στην αποστολή της Μάλμε που θα δώσει τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στο Champions League θα μπορούσε να δώσει περισσότερες ενδείξεις για την κατάσταση του νέου Σουηδού διεθνή», αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων το δημοσίευμα της σουηδικής ιστοσελίδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.