ΜακΝις στο metrosport.gr: «Θα το θυμάμαι για καιρό»

Στέλιος Παρθενάκης10 Ιανουαρίου 2024

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η αποστολή του ΠΑΟΚ, επιστρέφοντας για δεύτερη φορά νικητής από την Τουρκία στη σεζόν για το BCL, μετά από το διπλό της πρεμιέρας επί της Γαλατασαράι. Το metrosport.gr ήταν το μόνο μέσο που υποδέχτηκε τους θριαμβευτές της Προύσας στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Τα μέλη της αποστολής παρά την κούραση από τον εξαντλητικό αγώνα και το πρωινό ξύπνημα για την επιστροφή στη βάση της, ήταν ευδιάθετα, αποτέλεσμα βέβαια της μεγάλης νίκης που είχε προηγηθεί. Ο Τζαμάνι ΜακΝις είπε στο metrosport.gr: «Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη, μετά τον τρόπο με τον οποίο χάσαμε το πρώτο ματς στην έδρα μας. Τα καταφέραμε όμως και η σεζόν δεν τελείωσε για εμάς στο Champions League».

Ο Αμερικανός σέντερ είπε για το παιχνίδι: «Ήμασταν σκληροί για να τα καταφέρουμε σε ματς με διπλή παράταση. Στο τέλος όμως ήμασταν ανακουφισμένοι και δικαιωμένοι από το αποτέλεσμα» και πρόσθεσε για το Game 3: «Θέλουμε όλον τον κόσμο μαζί μας την επόμενη Τρίτη, θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς».

Ο ΜακΝις ήταν ένας από τους κορυφαίους του σπουδαίου διπλού του ΠΑΟΚ. Είχε 17 πόντους με 8/10 δίποντα, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 3 τάπες. Κατέληξε λέγοντας: «Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα. Θα θυμάμαι για καιρό αυτό το ματς».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.