Μακεδονικός: Ταξίδι Παυλάκου - Μαλεζά στη Βραζιλία

Metrosport Team04 Ιουνίου 2024

Ο προπονητής του Μακεδονικού, Στέλιος Μαλεζάς, και ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας, Γιώργος Παυλάκος, θα ταξιδέψουν στη Βραζιλία, ώστε να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις της Σάο Πάολο και να παρακολουθήσουν από κοντά τις προπονήσεις όλων των τμημάτων.

 Στο πλαίσιο της συνεργασίας Μακεδονικού και Σάο Πάολο που ξεκίνησε πέρυσι με την μετακίνηση του Πέδρο Λούκας στους «πράσινους» και με την πρόθεση αυτή η συνεργασία να εδραιωθεί ακόμη περισσότερο, ο Γενικός Διευθυντής, Γιώργος Παυλάκος, και ο Στέλιος Μαλεζάς θα ταξιδέψουν στην Βραζιλία, συνοδευόμενοι από τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή. 

Θα επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις του συλλόγου του Σάο Πάολο και θα παρακολουθήσουν προπονήσεις όλων των τμημάτων, 1η ομάδα, Κ19, Κ17 κλπ. Η αφορμή δίνεται από το international break και ενώ στην Βραζιλία προετοιμάζονται για το Copa America που κάνει σέντρα στις 20 Ιουνίου.

Το υπερατλαντικό ταξίδι θα γίνει την Πέμπτη και θα διαρκέσει λιγότερο από εβδομάδα. Η Σάο Πάουλο αυτήν τη στιγμή είναι 4η στην 1η κατηγορία και έχει στις τάξεις της τους: Ραφίνια, Χάμες Ροντρίγκεζ, Λουίζ Γκουστάβο και Λούκας Μόουρα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.