Μακεδονικός: Ανακοίνωσε και επίσημα τον Παντεκίδη

Metrosport Team05 Σεπτεμβρίου 2024


Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός προχώρησε σε έναρξη συνεργασίας για δεύτερη φορά, με τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό Φώτη Παντεκίδη.

Ενισχύει ακόμη περισσότερο το προφίλ μιας ομάδας που θέλει να είναι δυναμική στην άμυνα και ποιοτική με τη μπάλα στα πόδια. Ο Παντεκίδης επιστρέφει στην Ευκαρπία επτά χρόνια μετά την τελευταία του παρουσία (α’ εξάμηνο της σεζόν 2017/18), ως δανεικός τότε από τον ΠΑΟΚ.

Κατά την διάρκεια της έως τώρα καριέρας του, ο αριστεροπόδαρος αμυντικός φόρεσε τις φανέλες των ΑΣ Γιαννιτσά, ΠΟ Τρίγλιας, ΑΟ Καβάλα (άνοδος στην Super League 2) και Χανίων, πριν στεφθεί πρωταθλητής Super League 2 με τον Πανσερραϊκό! Πέρυσι, ήταν ξανά αντίπαλος με τον Μακεδονικό στον Α Όμιλο της κατηγορίας, ως αθλητής του ΠΑΟΚ Β.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Φώτη στην μεγάλη «πράσινη» οικογένεια και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες!

Στις πρώτες δηλώσεις του μετά την επιστροφή του στον Μακεδονικό και την υπογραφή του συμβολαίου του με τους «πρασίνους» επισήμανε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην οικογένεια του Μακεδονικού. Αγωνίστηκα για αυτήν την ομάδα πριν κάποια χρόνια. Τα χρόνια πέρασαν, τώρα επέστρεψα και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.