Lidl Kids Team Ελλάδος: Συνοδεύοντας τον Φαν Ντάικ στο μεγάλο αγώνα με την Τουρκία, μια εμπειρία ζωής!

Metrosport Team17 Ιουλίου 2024

Μια εμπειρία ζωής, μια φωτογραφία με τους Ολλανδούς «γίγαντες» (έτσι θα φαντάζαν στα παιδικά μάτια) που θα θυμίζει ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και φυσικά ένα υπέροχο διήμερο στο Βερολίνο.

Η Lidl Official Partner του UEFA EURO 2024TM, στο πλαίσιο του προγράμματος Lidl Kids Team, έδωσε την ευκαιρία σε παιδιά από όλη την Ευρώπη να συνοδεύσουν τα ινδάλματά τους στα υπέροχα γήπεδα της Γερμανία όπου διεξήχθη η κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση και θριάμβευσε η Ισπανία. Είδαν από κοντά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον Εμπαπέ, τον πιτσιρικά Γιαμάλ και κυρίως διασκέδασαν όσο ποτέ ξανά. Αυτά και οι γονείς τους που τα καμάρωναν από τις κερκίδες.

Στο Lidl Kids Team Ελλάδος, συμμετείχαν 11 παιδιά ηλικίας μεταξύ 6 και 10 ετών και συνόδευσαν τους παίκτες της Ολλάνδίας στον μεγάλο αγώνα με την Τουρκία. Στη συνέχεια παρακολούθησαν τη διεξαγωγή του μαζί με τους γονείς και τους συνοδούς τους, απολαμβάνοντας μια εντυπωσιακή αναμέτρηση σε ένα γήπεδο – κόσμημα.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε δύο διανυκτερεύσεις στο Βερολίνο με πλούσιες παροχές, δώρα καλωσορίσματος, εισιτήρια για τους αγώνες, μεταφορές, γεύματα και ξεναγήσεις στην πόλη ενώ διοργανώθηκαν επιπρόσθετες ψυχαγωγικές δραστηριότητες και δημιουργική απασχόληση για τον ελεύθερο τους χρόνο.

Οι τυχεροί συμμετέχοντες της ελληνικής αποστολής Lidl Kids Team προέκυψαν μέσω του διαγωνισμού UEFA EURO 2024TM: Lidl Kids Team, ο οποίος διήρκησε από τις 7 Μαρτίου έως 1 Μαΐου 2024, μέσω της εφαρμογής Lidl Plus ενώ κεντρικό μήνυμα ήταν το «Were on your team» μιας και η συμμετοχή στο πρόγραμμα δεν είχε αποκλεισμούς και εξαιρέσεις.

Απευθύνονταν σε όλους σεβόμενο απόλυτα τη διαφορετικότητα, την προσωπικότητα και τις ανάγκες κάθε ανθρώπου, αρχές που πρεσβεύει η Lidl Ελλάς.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.