Λιάγκας: Κόλαφος κατά Σολωμού και Καλούτα-«Εμείς μ@λ@κες είμαστε;»

Metrosport Team16 Μαΐου 2024

Δριμύ κατηγορώ κατά των σχολιαστών της Eurovision, αλλά και της Μαρίας Σολωμού εξαπέλυσε ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή τις δηλώσεις στήριξης της γνωστής ηθοποιού στον Ζερόμ Καλούτα και τον Θανάση Αλευρά.

Ο παρουσιαστής έστειλε τη δική του, οργισμένη απάντηση στη Μαρία Σολωμού, με αφορμή τα σχόλιά της κατά όσων ασκούν αρνητική κριτική στους δυο σχολιαστές της ΕΡΤ, σημειώνοντας με νόημα ότι είναι αδιανόητο να κρίνει κανείς εύκολα ανθρώπους, που μιλούν μπροστά σε εκατομμύρια κόσμο και, μάλιστα, ζωντανά.

«Είπανε ότι πήγαν πάρα πολύ διαβασμένοι, χωρίς ένα συγγνώμη. Προφανώς, μείνατε μετεξεταστέος κ. Καλούτα. Γεωγραφία δεν διαβάζατε στο σχολείο; Εσείς εκτός από αγεωγράφητος, αδιάβαστος, είστε και προκλητικός.

 Στηρίζετε τον κ. Καλούτα με την απαράδεκτα προκλητική συμπεριφορά, όταν εκπροσωπεί μια χώρα και τη δημόσια τηλεόραση; Ξέρετε γιατί οφείλουμε να έχουμε λόγο για τον κ. Καλούτα; Γιατί ήταν επιλογή μιας τηλεόρασης που την πληρώνουμε όλοι μας. 

Προφανώς κ. Σολωμού τρώτε ακόμα πίτσες, μπύρες και δεν έχετε καταλάβει τι έχει γίνει. Εγώ δέχομαι ότι είναι φίλοι σας και τους στηρίζετε, όμως όλο το άλλο είναι λάθος. Από πότε η αρνητική κριτική είναι μίσος; 

Ο κος Καλούτα είναι προκλητικός. Τι δεν καταλαβαίνετε; Αυτοί οι δύο επιλέχθηκαν από τη δημόσια τηλεόραση για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα και έμειναν μετεξεταστέοι. Από πότε υπάρχει το αλάθητο και περνάμε χωρίς κρίση τον κ. Αλευρά και τον κ. Καλούτα; Όλοι οι άλλοι μ@@@@@@ είμαστε που κρινόμαστε καθημερινά», είπε χαρακτηριστικά. 

Οι περιβόητες δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού

Όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την ηθοποιό για την παρουσίαση της Eurovision από τον Θανάση Αλευρά και τον Ζερόμ Καλούτα, οι οποίοι δέχτηκαν αρκετά αρνητικά σχόλια για τα λάθη που έκαναν στον αέρα, η ηθοποιός είπε:

«Μην με ρωτάτε την άποψή μου για τα παιδιά. Τον Θανάση τον αγαπώ, νομίζω ότι ήταν πάρα πολύ καλός. Δεν ξέρω, έχω μια αίσθηση ότι κάποιοι είπαν ότι δεν ήταν καλά τα παιδιά; Ήταν πάρα πολύ διαβασμένοι, δεν ξέρω αν έκαναν κάποιο λάθος. Είναι δυνατόν;.

Ξέρετε τι είναι να μιλάς μπροστά σε εκατομμύρια κόσμο live; Αυτοί οι έξυπνοι που σχολίαζαν, ας το έκαναν καλύτερα. Γιατί κρίνουμε τόσο εύκολα; Αλήθεια τώρα, συζητάμε για ατόπημα του Θανάση;». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.