Κυρίαρχο θέμα το Καυτανζόγλειο για τον Ηρακλή

Metrosport Team02 Μαρτίου 2024

Ρεπορτάζ: ΠΑΥΛΟΣ ΚΕΡΑΣΙΩΤΗΣ

Η ΠΑΕ Ηρακλής εδώ και μερικές εβδομάδες τρέχει το σχέδιο της επιστροφής της ομάδας στο Καυτανζόγλειο για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Γι’ αυτό και πραγματοποιήθηκε η συνάντηση ανθρώπων της ΠΑΕ με τη διοίκηση του Σταδίου προκειμένου να ενημερωθούν σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι μελέτες, αλλά και οι προγραμματισμένες εργασίες πλήρους επαναδειοδότησης του, ώστε η ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλή να μπορεί την ερχόμενη χρονιά ν’ αγωνίζεται εκεί.

Ως προς το θέμα της γηπεδότητας, η ΠΑΕ Ηρακλής ζήτησε την άδεια παραχώρησης για τη χρήση του γηπέδου και το αίτημα αυτό αναμένεται να γίνεται δεκτό από τη διοίκηση του Καυτανζογλείου. Ακόμη, η διοίκηση του Σταδίου την ερχόμενη εβδομάδα θα προχωρήσει το project management και το θέμα της σύμβασης με την Εγνατία Οδό. 

Τέλος, ίσως προγραμματιστεί και συνάντηση της διοίκησης του Σταδίου με τη διοίκηση του ΓΣ Ηρακλής, προκειμένου να ενημερώσει λεπτομερώς για όλα όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα (μελέτες, προγραμματισμός και κατανομή εργασιών) αλλά και για τον προγραμματισμό της επόμενης φάσης (κατασκευές, συντηρήσεις εγκαταστάσεων).

Πορεία διαμαρτυρίας των οπαδών

Το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε συνέλευση Συνδέσμων του Ηρακλή στο Ιβανώφειο και μετέπειτα μετέβησαν στις εγκαταστάσεις της ΧΑΝΘ, προκειμένου να συναντηθούν απευθείας με τον πρόεδρό της και πρόεδρο του Καυτανζογλείου Σταδίου, Γιάννη Σωσσίδη, ωστόσο, ο τελευταίος δεν ήταν εκεί. 

Στη συνέχεια, κατόπιν αυτής της εξέλιξης, οι οπαδοί του Ημίθεου προχώρησαν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας στην πλατεία της ΧΑΝΘ, με συνθήματα, στα οποία κυριαρχούσε η αποφασιστικότητα για επίλυση του θέματος της έδρας της ποδοσφαιρικής ομάδας. Τέλος, σήμερα μετά τον αγώνα μπάσκετ του Ηρακλή με τον Κόροιβο οι φίλαθλοι του Ηρακλή θα προχωρήσουν σε πορεία διαμαρτυρίας με το μήνυμα: «Μοναδικό μας αίτημα, το άνοιγμα του Καυτανζογλείο μέχρι τη 1η του Ιούνη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.