Κύπελλο Ελλάδος: Τα Τίρανα στο προσκήνιο για τον τελικό, θετικές οι ομοσπονδίες Σερβίας, Ρουμανίας και Πολωνίας

Metrosport Team08 Μαΐου 2023

Μετά τη νέα άρνηση της αστυνομίας της Κύπρου για να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος εκεί και τις πληροφορίες πως ο τελικός πηγαίνει προς το εξωτερικό, δύο νέες επιλογές είδαν το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με το «dikisports», η προοπτική της Κωνσταντινούπολης έχει απορριφθεί, όμως οι άνθρωποι της ΕΠΟ είδαν θετικά την επιλογή της πόλης του Βελιγραδίου. Από την άλλη, σύμφωνα με την ρουμάνικη ιστοσελίδα «digisport», η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν μπορεί να βρει γήπεδο για να διοργανώσει τον τελικό στην Ελλάδα και αναζητεί γήπεδο σε γειτονικές χώρες. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως θα γίνουν επαφές με την ρουμανική ομοσπονδία για να λάβει χώρα ο τελικός στο Βουκουρέστι. Υπάρχει και η επιλογή της Σερβίας, όμως εκεί υπάρχουν φόβοι πως θα γίνουν επεισόδια μεταξύ Ελλήνων και Σέρβων οπαδών.

Τις τελευταίες ώρες όμως προέκυψε και η προοπτική των Τιράνων αφού σύμφωνα με πληροφορίες η αλβανική ομοσπονδία είναι θετική στην προοπτική διεξαγωγής του τελικού στο Αρένα Κομπετάρε» (γνωστό και ως «Air Albania Stadium»), το οποίο έχει χωρητικότητα 22.000 θεατές και φιλοξένησε πέρυσι τον τελικό του Conference League, ανάμεσα σε Ρόμα και Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Δεν είναι όμως μόνο η αλβανική ομοσπονδία θετική, αφού η ΕΠΟ σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε ο Κώστας Πετρωτός στην εκπομπή «Τρίτο ημίχρονο» του Metropolis 95,5, την ίδια στάση τηρούν η σερβική, η ρουμάνικη και πολωνική ομοσπονδία. Ωστόσο φαίνεται να έχει ένα προβάδισμα η υποψηφιότητα των Τιράνων.

Ωστόσο στο τραπέζι υπάρχει η απειλή του Βαγγέλη Μαρινάκη για προσφυγή στο διαιτητικό αν οριστεί γήπεδο έξω από την προκήρυξη της ΕΠΟ. Θυμίζουμε πως η ημερομηνία του τελικού παραμένει μέχρι στιγμής στις 24 Μαΐου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.