Κύπελλο Ελλάδας: Αποκλεισμός για Καμπανιακό, άλωσε τους «Ζωσιμάδες» η Παναχαϊκή

Δημήτρης Καλαϊτζής25 Σεπτεμβρίου 2024

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με πέντε γκολ και ένα χαμένο πέναλτι, το Αιγάλεω επιβλήθηκε 3-2 του Καμπανιακού και προκρίθηκε στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση, καθώς άνοιξαν το σκορ με τον Τσούκαλο μόλις στο ένατο λεπτό. 

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 48ο λεπτό, οι «κυανόλευκοι» διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Τσούκαλο. 

Η ομάδα του Γεωργιάδη μείωσε σε 2-1 με τον Έππα στο 57΄ και 14 λεπτά αργότερα είχε την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα, όμως ο Κωτσόπουλος αστόχησε από την άσπρη βούλα και στη συνέχεια η ομάδα του το πλήρωσε ακριβά, αφού ο Νίκολλι έδωσε αέρα δύο τερμάτων στο Αιγάλεω στο 79΄. 

Στη συνέχεια, το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, ήταν να μειώσουν σε 3-2 με τον Παπακωνσταντίνου στο 90ο λεπτό. 

Οι συνθέσεις:

ΑΙΓΑΛΕΩ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Κυρίτσης, Τάμπας, Ουνγιαλίδης, Καρρίκι, Ζιούλης, Καραμπάς, Καρβούνης, Ζούνης, Βάρκας, Νταβιώτης, Τσούκαλος (46' Νίκολλι). 

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Γιακουμής, Καθάριος, Φροσύνης, Παπαστεριανός, Κολλαράς (46' Μποζίδης), Σαρβανίδης, Έππας, Παπακωνσταντίνου, Γαρύφαλλος, Μάνιος, Κωτσόπουλος.

Ξέρανε τον ΠΑΣ και «πέταξε» για τους «16» η Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή πέρασε νικηφόρα από τους «Ζωσιμάδες» και πανηγύρισε την πρόκρισή της  στους «16» του θεσμού.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Ντε Τομάς, ο οποίος πέτυχε (36΄, 65΄) και τα δύο γκολ και χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του.  

Να σημειώσουμε, ότι οι παίκτες της Παναχαϊκής αφιέρωσαν το πρώτο γκολ τους κόντρα στον ΠΑΣ στον άτυχο Θέμη Πατρινό, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού στον πρώτο αγώνα της σεζόν με αντίπαλο την ΑΕΚ Β'!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ρενέ Πομς): Αθανασίου, Σόρια, Σομποτσίνσκι, Αζίζ (46' Αζίζ), Μπακαδήμας, Δούμας (46' Αθανασίου), Ρίντερ, Χάινριχ (72' Λέο), Μάντζης (46' Μπεγκάλα), Καλέμι (46'Λούπας), Στσέποβιτς. 

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γιάννης Τάτσης): Στογιάνοβιτς, Πανάγου, Σμάλης, Μπαξεβάνος, Λυμπεράκης, Τσάκνης, Νίλι (72' Παπατόλιος), Ζέκχοφ (46' Κοζορώνης), Καραγιάννης (72' Ρόβας), Ντε Τομάς (83' Μαδριγάλ), Τραορέ (48' Λεσάι).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.