Κουρμπανάς: «Προπονητικά φιλάω τον Σιώπη στο... στόμα, o Άρης είναι ομάδα προπονητή»

Metrosport Team17 Οκτωβρίου 2024

Με τα καλύτερα λόγια για τον Μανώλη Σιώπη μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο έμπειρος προπονητής, Νίκος Κουρμπανάς, ο οποίος παράλληλα αναφέρθηκε στο φετινό Πρωτάθλημα και τους προπονητές που ξεχωρίζει.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είδα κάποια πράγματα που δεν με ταιριάζουν στη φιλοσοφία μου και γι΄ αυτό αποχώρησα από τον Παναιγιάλειο. Τώρα, είναι καλύτερες οι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας σε σχέση με παλιότερα. Το ποδόσφαιρο είναι πιο γρήγορο, πιο τεχνικό και τα γήπεδα είναι σε καλύτερη κατάσταση», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Οι περισσότεροι παίκτες έχουν παραστάσεις από το εξωτερικό κι αυτό φαίνεται στα αποτελέσματα της Εθνικής μας ομάδας. Πιστεύω ότι στο μέλλον θα έρθουν επιτυχίες. Μην βλέπετε επειδή ένα παιδί έφυγε από τη ζωή καταφέραμε να κερδίσουμε τα δύο τελευταία παιχνίδια. Μπορεί ψυχολογικά να ήταν ράκος τα παιδιά και λογικό μετά την σοκαριστική είδηση, αλλά έχουν ποιότητα και το 1-2 στο Γουέμπλεϊ μας αδικεί. Προπονητικά φιλάω τον Σιώπη στο...στόμα. Βλέποντας τον Μανώλη είναι ένας παίκτης που δύσκολα να βρεις άλλον στην Ευρώπη και ειδικά σε επίπεδο εθνικών ομάδων με τα δικά του χαρακτηριστικά. 

Επιπλέον, ο Παυλίδης αντικατέστησε επάξια τον Ιωαννίδη και αυτό γεμίζει...προβληματισμό στον Γιοβάνοβιτς, όμως εγώ στη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή μας θα επέλεγα τον επιθετικό της Μπενφίκα. Δεν βγάζεις εύκολα μετά τα δύο γκολ που πέτυχε μέσα στην Αγγλία».

«Όποια παιδιά παίξαμε ψηλά πρέπει να είμαστε ευγνώμονες. Μας έδωσε χρήματα και ζωή. Δεν είμαι αχάριστος, όλα πήγαν καλά στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Εγώ από τον Παναθηναϊκό πήρα 24 εκατ., ενώ αν ήμουν στον Ολυμπιακό επί Κοσκοτά θα έπαιρνα τα διπλάσια. Βέβαια, ο Βαρδινογιάννης μου έλεγε ότι κάποια παιδιά έχασαν λεφτά από τον Κοσκοτά γιατί τα χρήματα τα έβαζε μέσω της τράπεζας Κρήτης».

Για το φετινό Πρωτάθλημα της SL1:

«Ο Παναθηναϊκός εφόσον δεν ανέκαμψε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα. Πήρε ποιοτικούς παίκτες, αλλά δεν μπορεί να βγάλει καθαρές φάσεις στον Ιωαννίδη κι αυτός αναγκάζεται να γυρνάει πίσω και να...χάνεται. Οι ομάδες δεν έχουν βρει ακόμα τα πατήματά τους και έχουν ήδη από νωρίς σκαμπανεβάσματα. Ο Άρης είναι ομάδα προπονητή και φαίνεται ότι θα παλέψει για να είναι μέσα στην τετράδα. Με τον Μάντζιο ήμασταν συμπαίκτες τρία χρόνια. Δεν είναι τυχαία αυτά που έχουν πετύχει μέχρι στιγμής ο Άκης, ο Βόκολος και ο Ουζουνίδης οι οποίοι προχωρούν προπονητικά. Ο Μάντζιος δουλεύει σε μία μεγάλη ομάδα με τεράστια πίεση και δεν είναι εύκολο να ανταποκριθείς. 

Εγώ θεωρώ ότι αδικήθηκε ο Γιοβάνοβιτς και δεν θα έπρεπε να φύγει με τον Παναθηναϊκό με αυτό τον τρόπο. Θα έπρεπε να έβγαζε την χρονιά. Ως προπονητές αυτούς που ξεχωρίζω είναι οι Ουζουνίδης, Μάντζιος, Γιοβάνοβιτς και Λουτσέσκου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.