Κουλούρης on fire: Ο κορυφαίος Έλληνας σκόρερ στον κόσμο!

Κωστής Παναγιώτου15 Οκτωβρίου 2024

Ο Ευθύμης Κουλούρης βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, με τη φανέλα της Πογκόν Στσέζιν, και φιγουράρει στην πρώτη θέση των Ελλήνων σκόρερ σε όλο τον κόσμο.

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ και του Ατρομήτου, έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν και σε 11 αναμετρήσεις με την πολωνική ομάδα μετράει 7 τέρματα, ενώ στο πρωτάθλημα Πολωνίας βρίσκεται στη δεύτερη θέση των σκόρε, με 6 γκολ, πίσω μόνο από τον Λεονάρντο Ρόσα της Ραντόμιακ, οποίος έχει 9 τέρματα.

Η συγκεκριμένη επίδοση του 28χρονου φορ, τον κατατάσσει στην κορυφή των Ελλήνων σκόρερ σε όλο τον κόσμο, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Γιώργος Γιακουμάκης, οποίος έχει σημειώσει πέντε γκολ με την Κρουζ Αζούλ.

Στην τρίτη θέση με τρία τέρματα βρίσκονται μαζί ο Μιχάλης Κοσίδης, ο αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ στην πολωνική Πούστζα Νιεπολόμιτσε, και ο Χρήστος Ζαφείρης της Σλάβια Πράγας.

Σύμφωνα με το SofaScore, ο Ευθύμης Κουλούρης είναι πέμπτος στο σύστημα αξιολόγησης στο πολωνικό πρωτάθλημα, με 7.40, ενώ είναι πρώτος στην Πογκόν Στσέζιν.

Photo credits: PogonSzczecin/Χ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.