ΠΑΟΚ: Στο στόχαστρο τριών ιταλικών ομάδων ο Κοτάρσκι

Metrosport Team25 Ιουνίου 2024

Στο μικροσκόπιο της Τζένοα φαίνεται πως έχει μπει ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, η παρουσία του οποίου ολοκληρώθηκε στον ΠΑΟΚ με έναν μάλλον ονειρικό τρόπο.

Σύμφωνα με τον Ιταλό μετρ των μεταγραφών Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο Κροάτης τερματοφύλακας, που ήταν ένας από τους φετινούς πρωταγωνιστές του «Δικεφάλου», δηλώνοντας «παρών» σε συνολικά 52 αγώνες, πολιορκείται ήδη από τρεις ιταλικές ομάδες.

Έτσι, τα διεθνή δημοσιεύματα θέλουν το 24χρονο γκολκίπερ να πολιορκείται όχι μόνο από την Πάρμα και την Ίντερ, αλλά και από την Τζένοα, που αναζητά τον αντικαταστάτη του Τζοσέπ Μαρτίνεθ, σε περίπτωση που αυτός αποκτηθεί από την Ίντερ.

«Για τον λόγο αυτό, οι rossoblu έχουν αρχίσει να αναζητούν πιθανούς αντικαταστάτες και αυτή τη στιγμή το πρώτο όνομα στη λίστα είναι αυτό του Κοτάρσκι του ΠΑΟΚ. 

Ο Κροάτης τερματοφύλακας άρεσε και στην Ίντερ και την Πάρμα, αλλά πλέον η Τζένοα αυτή που επιμένει να τον φέρει στην Ιταλία. Ο Κοτάρσκι κατέγραψε 52 παιχνίδια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ την περσινή σεζόν. 

Δέχθηκε 53 γκολ και κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του του 16 φορές σε όλες τις διοργανώσεις. Τώρα, οι πόρτες για ένα μέλλον στη Serie A θα μπορούσαν να ανοίξουν...», σημείωσε ο Ιταλός δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.