Κωστούδης: «Τα παιχνίδια θα βγαίνουν οριακά»

Metrosport Team05 Οκτωβρίου 2023


Στο περιθώριο του καθιερωμένου αγιασμού των διαιτητών ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας Μπάμπης Κωστούδης για τις εντυπώσεις του μέχρι τώρα, αλλά και τη νέα σχολή διαιτησίας επισήμανε: «Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήσαμε τον καθιερωμένο αγιασμό. 

Να ευχηθούμε καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και χωρίς προβλήματα για τους διαιτητές. Φέτος έχουμε περισσότερες ομάδες που κατέβηκαν στα Πρωταθλήματα οπότε θα χρειαστούμε και περισσότερους διαιτητές. Για αυτό θα ξεκινήσουμε και νέα σχολή διαιτησίας η οποία θα γίνει μέσα στον Νοέμβριο στα γραφεία του συνδέσμου».

Οι εντυπώσεις σας μέχρι τώρα; «Οι εντυπώσεις από τις αποδόσεις των διαιτητών είναι πάρα πολύ καλές. Στον ένα μήνα που έχουμε διανύσει δεν είχαμε σε κανένα παιχνίδι σοβαρό διαιτητικό λάθος που να διαμόρφωσε αποτέλεσμα. Πηγαίνουν σε πολλά παιχνίδια παρατηρητές διαιτησίας και

αυτό βοηθάει τους διαιτητές όσο και εμάς ως επιτροπή, ώστε να έχουμε μια καλή εικόνα και να βελτιώνονται οι διαιτητές μας από τις συμβουλές τους».

Στις 22 Οκτωβρίου αρχίζει και η Γ κατηγορία. Είναι επαρκής ο αριθμός των διαιτητών;

«Τα παιχνίδια θα βγαίνουν οριακά αλλά με τη νέα σχολή θα λυθεί το πρόβλημα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.