Κολιτσιδάκης: «Φανταστικός ο Βερστράτε, ο ΠΑΟΚ φαίνεται να έχει κολλήσει επιθετικά»

Metrosport Team18 Σεπτεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής ποδοσφαίρου, Θανάσης Κολιτσιδάκης, και μίλησε για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αρη που έληξε χωρίς νικητή, τον Μάντζιο που βελτίωσε τους «κιτρινόμαυρους», τον Δικέφαλο που φαίνεται να έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα ενώ χαρακτήρισε φανταστική την απόδοση του Βερστράτε στο ντέρμπι.

Μεταξύ άλλων είπε για το ντέρμπι: «Είναι αρχή ακόμη και είναι λογικό αυτό που είδαμε. Ο Αρης είναι βελτιωμένος με την έλευση του Ακη Μάντζιου, είναι καλά στημένος μέσα στο γήπεδο και ξέρει τι θέλει. Ο ΠΑΟΚ είναι γνωστός ΠΑΟΚ, έχει χρόνια τον Λουτσέσκου στον πάγκο, έχει καλούς παίκτες αλλά επειδή ήρθαν τελευταία χρειάζονται χρόνο για να δέσουν. 

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πάρα πολύ καλά τη σεζόν και πετύχαινε πολλά γκολ, ενώ με τον ΟΦΗ και τον Αρη δυσκολεύτηκε να σκοράρει. Φαίνεται να έχει κολλήσει τελευταία, καλά παίζει, οργανωμένη ομάδα είναι και θα πάει καλά στο πρωτάθλημα. Οι ομάδες ξεκινάνε από την άμυνα και ο Αρης έχει καλή βάση εκεί. Ο Βερστράτε ήταν φανταστικός, ήταν παντού και διόρθωνε τα λάθη των δύο στόπερ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.