Κίνηση ανθρωπιάς από τον Ηρακλή: Ανακοίνωσε τον Βρεττά που υπέστη ρήξη χιαστού στην προετοιμασία

Metrosport Team23 Αυγούστου 2024

Το ανθρώπινό τους πρόσωπο έδειξαν οι άνθρωποι της διοίκησης του μπασκετικού Ηρακλή, συμφωνώντας με παίκτη ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού στην προετοιμασία και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετούς μήνες.

Ο λόγος για τον 27χρονο φόργουορντ Βασίλη Βρεττά, ο οποίος συμμετείχε στις πρώτες προπονήσεις με τους «κυανόλευκους», αλλά η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι και τραυματίστηκε σοβαρά. Ο Γηραιός, όμως, προχώρησε κανονικά στην απόκτησή του και θα καλύψει και τα έξοδα της χειρουργικής επέμβασης. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Βρεττά, ο οποίος στάθηκε άτυχος στη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας μας, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού και θα μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης. Ο γιατρός του Ηρακλή, Δημήτρης Γιαννακοβίτης θα αναλάβει να χειρουργήσει τον αθλητή και η ομάδα θα βρίσκεται στο πλευρό του και θα τον περιμένει μέχρι την πλήρη επάνοδό του στα παρκέ. 

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Ηρακλή, που με αυτή τη κίνηση δείχνει πόσο μεγάλος και ιστορικός σύλλογος είναι. Ανυπομονώ να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση για να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», δήλωσε ο Βρεττάς, μιλώντας στο www.iraklis-bc.gr. 

Ο Βασίλης Βρεττάς γεννήθηκε στις 21 Οκτωβρίου 1997 στη Θεσσαλονίκη. Έχει ύψος 1,97 μ. και αγωνίζεται στις θέσεις των forwards. Ο 26χρονος παίκτης ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το μπάσκετ στη ΜΕΝΤ κι έχει αγωνιστεί σε ΣΑΑΚ Ανατόλια (2014-2016 στη Β’ Εθνική), Ερμή Αγιάς (2016-2018 στην Α2), Γ.Σ. Φαρσάλων (2018-2019 στη Β’ Εθνική), ΑΠΑΣ Νάξου (2019-2020 στη Β’ Εθνική), Ευκαρπία (2020-2021) και Νίκη Βόλου (2021-2023 στη Β’ Εθνική)».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.