Κιλκισιακός: Επιστρέφει πιο δυνατός στη Γ' Εθνική

Metrosport Team08 Ιουνίου 2024

Ο Κιλκισιακός τη φετινή σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α1 κατηγορία της Ε.Π.Σ. Κιλκίς και εξασφάλισε την συμμετοχή του στα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής, στα οποία πέτυχε την άνοδο στις εθνικές κατηγορίες ύστερα από 4 χρόνια. Παράλληλα, τη φετινή σεζόν στέφθηκε και Κυπελλούχος της ΕΠΣ Κιλκίς

Πέντε ποδοσφαιριστές του Κιλκισιακού μιλούν στον  Παύλο Κερασιώτη για την επιστροφή της ομάδας στη Γ'  Εθνική

Γολιδόπουλος: «Δείξαμε θέληση και αποφασιστικότητα»

Ο Αγγελος Γολιδόπουλος εντάχθηκε το περασμένο καλοκαίρι στον Κιλκισιακό και βοήθησε σημαντικά ώστε η ομάδα του Κιλκίς να επιστρέψει στη Γ’ Εθνική. Ο 25χρονος μεσοαμυντικός μιλώντας για το πως έζησε τη χρονιά, με την ομάδα να κατακτά το Πρωτάθλημα, το Κύπελλο και την άνοδο στη Γ’ Εθνική, τόνισε: «Ηταν μια υπέροχη χρονιά φέτος. Νιώθω χαρούμενος που μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα του τόπου μου να κατακτήσει τα πάντα αλλά και το πιο σημαντικό να ανέβει στην Γ Εθνική». Τι μέτρησε και φτάσατε στην επιτυχία; «Πάνω απ’ όλα ξέραμε τις δυνατότητες που είχαμε ως ομάδα. Αν και στα μπαράζ ανόδου δεν ξεκινήσαμε όπως θα έπρεπε εκεί δείξαμε θέληση και αποφασιστικότητα και στην συνέχεια δικαιωθήκαμε». Για τον Κιλκισιακό, την στήριξη του κόσμου και της διοίκησης, τόνισε: «Ο Κιλκισιακός βρίσκεται πλέον στις Εθνικές κατηγορίες εκεί που ανήκει και γιατί όχι και ψηλότερα. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που ήταν σε όλο αυτό το ταξίδι μαζί μας αλλά και την διοίκηση που ήταν πάντα δίπλα μας να μας παρέχει ότι χρειαζόμασταν».

Πιπερτζής: «Δουλεύαμε για τρεις στόχους»

O 26χρονος μεσοεπιθετικός, Γιάννης Πιπερτζής επέστρεψε το καλοκαίρι στον Κιλκισιακό (αγωνίστηκε τη σεζόν 2017-18 στη Γ’ Εθνική και συνολικά μια πενταετία ήταν στην ομάδα) και με την παρουσία του (14 γκολ σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο) βοήθησε την ομάδα του Κιλκίς να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες. Ο Πιπερτζής μιλώντας για την φετινή πορεία του συλλόγου, είπε: «Η επιστροφή μου στον Κιλκισιακό είχε ως στόχο την άνοδο και μόνο. Επαιξε μεγάλο ρόλο η αλλαγή της διοίκησης της ομάδας, η οποία νέα διοίκηση ήρθε στην ομάδα με πολύ όρεξη και διάθεση σε όλους τους τομείς. Προσωπικά για εμένα έκανε σωστές κινήσεις. Πήρε παίκτες από τον Νομό μας και έκανε μερικές δυνατές προσθήκες και από τη Θεσσαλονίκη. Από την αρχή της προετοιμασίας η ομάδα στήθηκε από διοίκηση, παίκτες και προπονητές για το τρεμπλ και όλη την χρονιά δουλεύαμε γι’ αυτούς τους τρεις στόχους. Είμαι ευγνώμων που αυτή η ποδοσφαιρική χρονιά ήταν επιτυχημένη και το πιο σημαντικό που κύλησε χωρίς να έχουμε σοβαρούς τραυματισμούς».

Βαρότσης: «Δεν μας έλειψε τίποτε»

Ο Γιώργος Βαρότσης σημείωσε πέντε γκολ τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Κιλκισιακού, στην προσπάθεια του συλλόγου για την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Ο ποδοσφαιριστής του Κιλκισιακού για το πως έζησε τη χρονιά, με την ομάδα να κατακτά το Πρωτάθλημα, το Κύπελλο και την άνοδο στη Γ’, είπε: «Ο στόχος από την αρχή της χρονιάς ήταν το πρωτάθλημα, το κύπελλο και η άνοδος. Αυτός ήταν και ο λόγος που ήρθα στην ομάδα. Ηταν μια επιτυχημένη σεζόν χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες τόσο σε αγωνιστικό κομμάτι όσο και σε διοικητικό. Θα έλεγα ήταν μια άκρως επιτυχημένη και ευχάριστη χρονιά που την ζήσαμε έντονα όλα τα παιδιά λόγω της ιστορίας και του βάρους της φανέλας της ομάδας. Σίγουρα μέτρησε η ποιότητα όλων των ποδοσφαιριστών, αλλά περισσότερο απ’ όλα μέτρησε το πολύ καλό κλίμα που υπήρχε στα αποδυτήρια και το πάθος που βγάζαμε όλοι οι ποδοσφαιριστές από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Παρόλα αυτά δεν θα τα είχαμε καταφέρει αν δεν είχαμε την στήριξη της διοίκησης και την βοήθεια του προπονητή μας του κυρίου Ζαρογιάννη. Η διοίκηση όπως είπα ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μας. Δεν μας έλειψε τίποτα κάτι που ήταν πολύ σημαντικό ώστε να μην υπάρχουν εξωαγωνιστικά προβλήματα. Στην ουσία πηγαίναμε κάθε Κυριακή χωρίς κανένα πρόβλημα στα παιχνίδια. Ο κόσμος σιγά σιγά όσο η ομάδα ανέβαινε αγωνιστικά άρχιζε να «ψήνεται» περισσότερο και κάθε φορά η εικόνα στις κερκίδες ήταν και περισσότερη. Οσο για τα πλέι οφ θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας ο οποίος τόσο στα εντός παιχνίδια όσο και στα εκτός έδωσε δυναμικό παρών και μας ώθησε πάρα πολύ ψυχολογικά. Ο Κιλκισιακός είναι και πάλι εκεί που ανήκει στις εθνικές κατηγορίες και εύχομαι να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και την νέα σεζόν με περισσότερες επιτυχίες».

Τσολακίδης: «Ημασταν μια οικογένεια»

Ο Γιώργος Τσολακίδης βοήθησε σημαντικά στην εκπληκτική φετινή πορεία του Κιλκισιακού, καθώς ο έμπειρος επιθετικός πέτυχε 35 γκολ σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και μπαράζ Γ’ Εθνικής. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής μιλώντας για το πως έζησε τη χρονιά, με την ομάδα να κατακτά το Πρωτάθλημα, το Κύπελλο και την άνοδο στη Γ’ Εθνική, αλλά και για το αν νιώθει δικαιωμένος με την επιλογή να συνεχίζει στον Κιλκισιακό το περασμένο καλοκαίρι, είπε: «Είμαι πέρα για πέρα δικαιωμένος για την επιλογή μου. Ηταν μια χρονιά όπως την είχαμε σχεδιάσει. Ολα πήγαν καλά. Σημαντικό σημείο αναφοράς για όλη αυτή την επιτυχία ήταν το καλό κλίμα που είχαμε μεταξύ μας». Ακόμη, για τα στοιχεία που μέτρησαν και έφτασε στην επιτυχία ο Κιλκισιακός, είπε: «Διοίκηση ποδοσφαιριστές και προπονητικό team ήμασταν μια οικογένεια. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό». Ποιο γκολ ξεχώρισες από όλη τη χρονιά; «Με το Πολύκαστρο ήταν στα πλέι οφ».

Πολυζάς: «Ομορφη και πετυχημένη χρονιά»

Ο Βαγγέλης Πολυζάς αποτέλεσε μια από τις χειμερινές μεταγραφές του Κιλκισιακού και με την εμπειρία του στα μετόπισθεν βοήθησε την ομάδα να πάρει την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Ο έμπειρος αμυντικός για τη φετινή παρουσία, είπε: «Ηταν μια πολύ όμορφη και πετυχημένη χρονιά για την ομάδα. Βάσει του ονόματος και της ιστορίας της ομάδας έπρεπε να πρωταγωνιστήσουμε και να πετύχουμε τους στόχους τους οποίους ορίσαμε από την αρχή της χρονιάς. Φυσικά για να πετύχεις αυτούς τους στόχους υπάρχουν πολλοί συντελεστές, όπως μια οργανωμένη και δυνατή διοίκηση με βασικό επενδυτή τον Χρόνη Παπαβραμίδη, προπονητές και βοηθητικό τιμ όπου χτίστηκε η ομάδα από τον προπονητή Χατζηιωαννίδη Γιώργο, ο οποίος είχε την ομάδα μέσα στους στόχους της (πρωτάθλημα, κύπελλο και άνοδο στην Γ' Εθνική) και στην συνέχεια ανέλαβε ο Ζαρογιάννης Χρήστος μαζί με τον βοηθό του γυμναστή Ραφαήλ Μπαντή που όλοι μαζί βοήθησαν για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Οι ποδοσφαιριστές από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο που με την αφοσίωση, το πολύ καλό κλίμα που είχαμε στα αποδυτήρια και την όρεξη μας για δουλειά καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Ο κόσμος μας στήριξε πάρα πολύ στα δύσκολα και στα εύκολα, κάνοντας πολλά χιλιόμετρα ακόμα και σε εκτός έδρας ματς για να πετύχουμε αυτούς τους στόχους που είχαμε θέσει εξ αρχής. Το Κιλκίς είναι μια ομάδα που αντιπροσωπεύει έναν ολόκληρο νόμο και η θέση της πιστεύω ότι είναι σε ακόμα ψηλότερες κατηγορίες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.