Kicker: «Άμεσα 11,75 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ για την αγορά Κουλιεράκη»

Κώστας Πετρωτός20 Αυγούστου 2024

Θέμα για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και τη μεταγραφή στη Βόλφσμπουργκ παρουσιάζει το Kicker, λίγο μετά από την επισημοποίηση της συμφωνίας.

«Όπως ανακοίνωσε την Τρίτη (20/8) ο σύλλογος της Κάτω Σαξονίας, ο Κουλιεράκης αναμένεται στη VfL από τον πρωταθλητή Ελλάδας, ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Ως τέλος μεταγραφής, τα 11,75 εκατομμύρια ευρώ θα εισρεύσουν αμέσως, ενώ άλλα τρία εκατομμύρια έχουν συμφωνηθεί ως πληρωμές σε μπόνους. Το Kicker είχε ήδη αναφέρει τη μεταγραφή αποκλειστικά την Παρασκευή και τώρα ακολούθησε η επίσημη επιβεβαίωση της Βόλφσμπουργκ.



Ωστόσο, ο αμυντικός φτάνει στο Βόλφσμπουργκ με μικρή καθυστέρηση. Ο 20χρονος θα ενταχθεί στην ομάδα στα τέλη Αυγούστου. Όπως ανακοίνωσε η VfL, μέρος του συμβολαίου είναι η συμφωνία ότι η μεταγραφή θα πραγματοποιηθεί μόνο μετά τα play off του Europa League, στα οποία ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τη Σάμροκ Ρόβερς από την Ιρλανδία στις 22 και 29 Αυγούστου. 

Ο Κουλιεράκης εντάχθηκε στον ΠΑΟΚ ως έφηβος και έκανε το άλμα στην πρώτη ομάδα το 2022 μέσω της δεύτερης ομάδας. Εκεί καθιερώθηκε γρήγορα ως αμυντικός και είναι πλέον Έλληνας διεθνής. Εν τω μεταξύ, ο… ασυμβίβαστος αριστεροπόδαρος έχει έξι διεθνείς αγώνες στο… βιογραφικό του», αναφέρεται επί λέξει στο σχετικό δημοσίευμα για τη μεταγραφή του Κουλιεράκη στους «λύκους».

Το ενδιαφέρον της Άιντραχτ

Το ρεπορτάζ από τη γερμανική ιστοσελίδα έχει, πάντως και συνέχεια: «Οι «Λύκοι» έχουν ξεπεράσει έτσι την πρόταση της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ο Κουλιεράκης ήταν στη λίστα αγορών από την αλλαγή του έτους για τους «αετούς». Μετά από την πώληση του Γουίλιαν Πάτσο στην Παρί Σεν Ζερμέν, η μεταγραφή φαινόταν να είναι στην τελική ευθεία και είχε χαρακτηριστεί μάλιστα ως «τυπική διαδικασία». Ο Κουλιεράκης έπρεπε να καλύψει το κενό που άφησε η αναχώρηση του Ισημερινού για τη Γαλλία. Στη συνέχεια, όμως, η Βόλφσμπουργκ ενέτεινε τις προσπάθειές της για την απόκτηση του Κουλιεράκη. 

Και ήταν πρόθυμη να ξοδέψει περισσότερα χρήματα από την Άιντραχτ για τον 20χρονο αμυντικό ταλέντο. 

  • Ο αθλητικός διευθυντής της Φρανκφούρτης, Markus Krösche, δεν ήθελε να εμπλακεί σε αγοραπωλησίες: «Είναι ζωτικής σημασίας για εμάς να αποκτήσουμε ποιότητα και να ενεργήσουμε με οικονομικά υπεύθυνο τρόπο», δήλωσε στο kicker. Και έτσι ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έκλεισε στη Βόλφσμπουργκ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.