Κεχαΐδης: «Μέσα από τη δουλειά στόχος θα είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται»

Χρήστος Λιάπης02 Αυγούστου 2024

Στις 19 Αυγούστου αρχίζει η προετοιμασία του ΠΟ Ξηροκρήνης για το Πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ο προπονητής του ΠΟΞ Θόδωρος Κεχαΐδης ο οποίος συνεχίζει για τρίτη χρονιά στο ανδρικό τμήμα και για το νέο Πρωτάθλημα επισήμανε: «Η ομάδα θα πορευτεί κατά βάση με νεαρούς παίκτες και ορισμένους έμπειρους. Ευελπιστώ να μην έχουμε τραυματισμούς που μας στοίχισαν πέρσι στον δεύτερο γύρο. Μέσα από τη δουλειά στόχος θα είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για το νέο Πρωτάθλημα είπε: «Θα επιθυμούσα να ανέβαιναν δύο ομάδες από κάθε όμιλο. Θα είναι πιο ανταγωνιστικό το Πρωτάθλημα καθώς θα έχει αρκετές καλές ομάδες, παραδοσιακές δυνάμεις στον χώρο. Ιδιαίτερη χαρά για εμάς είναι ότι παίζουν στην πρώτη ομάδα πολλά παιδιά προερχόμενα από την ακαδημία».

Συνεχίζουν και τη νέα περίοδο οι Τσουμπέκης και Μπόατεκ ενώ έφυγε ο Τοπαλίδης. Από την άλλη η ομάδα θα ενισχυθεί στον άσο, ενώ θα έρθει και ένας αμυντικός χαφ και ένας στόπερ».

Από τη Β’ ομάδα προωθήθηκαν οι Σωτ. Καρατζίβας, Στάθης Χαιτίδης, Αγγ Κιοσές. Συνεργάτης του Θοδωρή Κεχαΐδη θα είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος, τεχνικός διευθυντής ο Χάρης Πεκιαρίδης και στο σκάουτιγκ ο Νίκος Γεροντής. Φιλικά παιχνίδια κλείστηκαν στις 31/8 με Δόξα Ρετζικίου και στις 4/9 με το Καλοχώρι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.