Καπελλάκης: «Ευχαριστώ τον Γκαγκάτση για την πρόσκληση-Η ΕΠΟ στηρίζει το ποδόσφαιρο τυφλών»

Metrosport Team02 Οκτωβρίου 2024

Την ευγνωμοσύνη του για την παρουσία του στην κλήρωση του Κυπέλλου εξέφρασε ο Γιώργος Καπελλάκης ενώ παράλληλα, ευχαρίστησε την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για τη στήριξη στο ποδόσφαιρο τυφλών

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργος Καπελλάκης, ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση, για την πρόσκληση στην κλήρωση του Κυπέλλου ενώ τόνισε ότι η Ομοσπονδία έχει συμβάλλει στην εξέλιξη του ποδοσφαίρου τυφλών.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Θέλω να ευχαριστήσω την ΕΠΟ και προσωπικά τον πρόεδρο Μάκη Γκαγκάτση για την πολύ σημαντική πρόσκληση σήμερα στην κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας ποδοσφαίρου.

🔹Είναι ηχηρό το μήνυμα τη συμπερίληψης που θέλει να περάσει η ΕΠΟ μέσα από το ποδόσφαιρο και την πολύ μεγάλη πλατφόρμα που διαθέτει η οποία έχει τη μεγαλύτερη διεισδυτικότητα στην κοινωνία.

🔹Θέλω να τονίσω ότι η ΕΠΟ έχει σταθεί στο πλευρό μας σε ότι αφορά για το ποδόσφαιρο τυφλών. Έχουν γίνει δράσεις με πρωτοβουλία της ΕΠΟ και επειδή γνωρίζω προσωπικά το νέο πρόεδρο, είμαι σίγουρος ότι αυτές οι πρωτοβουλίες θα αυξηθούν στο μέλλον.

🔹Έχουμε βάλει στόχο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2028 να έχουμε πρόκριση για την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των τυφλών. Επειδή είναι μια διαδικασία πολύ δύσκολη, τους θέλουμε όλους κοντά μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.