Καντσελιέρι: «Παίζαμε κόντρα σε Μήτογλου και Λεσόρ, οπότε νομίζω πως θα κοιμηθώ καλά»

Metrosport Team12 Οκτωβρίου 2024

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Μάσιμο Καντσελιέρι, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό AKTOR (93-96), εξέφρασε την περηφάνια του για την εμφάνιση των παικτών του. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ για να κερδίσουμε. Στο τέλος το ταλέντο του Παναθηναϊκού κέρδισε, αλλά είμαι ικανοποιημένος με όσα κομμάτια κάναμε μέσα στο ματς. Πριν το παιχνίδι, λίγοι περίμενα ότι θα παίξουμε έτσι. Δεν είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, ποτέ δε μπορείς να είσαι ικανοποιημένος όταν χάνεις, αλλά από όλα τα άλλα, είμαι χαρούμενος για την ομάδα μου».

Για την άμυνα και την επίθεση: «Κάνουμε προετοιμασία και για τις δύο πλευρές. Δίνω τα εύσημα στην ομάδα, καταφέραμε και ακολουθήσαμε τη ροή του αγώνα και τον υψηλό ρυθμό. Οι παίκτες διάβασαν αρκετά πράματα, φτάσαμε σε υψηλό σκορ και ήταν πολύ σημαντικό ότι διεκδικήσαμε τη νίκη. Στο τέλος κέρδισε ο Παναθηναϊκός λόγω του ταλέντου του και όχι γιατί τους αφήναμε και τους κοιτούσαμε. Είμαι πολύ ικανοποιημένος και είναι ένα πολύ θετικό δείγμα».

Για τη συνεχή βελτίωση της ομάδας : «Νομίζω πως είναι νωρίς να μιλήσουμε για αυτό. Η ομάδα δουλεύει πολύ και όντως έχει αλλάξει και βελτιώνεται σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν. Είμαστε μια ομάδα με 10 νέους παίκτες και είμαστε προετοιμασμένοι να δούμε πως θα αντιδράσουμε όταν θα κάνουμε και ένα βήμα πίσω. Κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι. Τώρα εξελισσόμαστε. Τώρα παίρνουμε ότι μας δίνει αυτή η περίοδος.

Για το ματς με την Πόρτο την Τετάρτη: «Αύριο θα έχουμε ρεπό, θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι. Είναι νωρίς για να μιλήσουμε για κούραση, δύο μήνες αφού ξεκινήσαμε. Θέλουμε να παίξουμε στον ίδιο ρυθμό. Με την Πόρτο θα ζητήσω από όλους να είναι έτοιμοι και να μπορέσω ανοίξω το ροτέισον».

Για τη διαφορά των ριμπάουντ: «Παίζαμε κόντρα στον Μήτογλου και τον Λεσόρ, οπότε νομίζω πως θα κοιμηθώ καλά. Ήταν πολύ δύσκολο να τον σταματήσουμε τον Λεσόρ. Έχανε τα σουτ του και έπαιρνε τα ριμπάουντ ο ίδιος. Είχαμε πρόβλημα με τα επιθετικά ριμπάουντ, μας πόνεσε ο Λεσόρ, ο οποίος είχε 4/12 σουτ, οπότε κάναμε καλή δουλειά σε αυτόν τον τομέα. Είναι ομάδα τοπ επιπέδου και πολλές άλλες ομάδες και στην Ευρωλίγκα είναι δύσκολο να τον σταματήσουν».

Και κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήμασταν μπροστά στο σκορ για 27 λεπτά. Ο Ναν έβαλε 27 πόντους αλλά δεν μας επηρέασαν τόσο όσο τα σουτ του Γκραντ ή του Γκριγκόνις και του Παπαπέτρου. Ευχαριστώ τον κόουτς Αταμάν που είπε ότι αξίζαμε τη νίκη. Πρέπει να είμαστε περήφανοι γι΄ αυτό, μας τιμάει πολύ αυτό».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.