Κάντε κάτι… Κάντε κάτι… παραπάνω!

Αρις Νικολάκης18 Αυγούστου 2024

Ένα ακόμη επεισόδιο της σειράς: Η μη ετοιμότητα (sic) του Πρωταθλητή», προβλήθηκε στην Τούμπα. Με το Happy End του να μην αλλάζει την εντύπωση του. Να μην εφησυχάζει τον κόσμο του. Ο Πρωταθλητής δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Ό,τι και να πει 0 προπονητής του. Ό,τι και να πούνε οι παίκτες του… Η εντύπωση της κακής του αγωνιστικής του κατάστασης δεν αλλάζει.

Και με τέτοια εντύπωση δεν είναι, να τούς κτυπάτε στην πλάτη. Και να λέτε: Δεν πειράζει. Είπαμε: Πειράζει και παραπειράζει. Και, ναι… Συμφωνούμε. Αυτούς, προπονητές και παίκτες του Πρωταθλητή, πειράζει επίσης πολύ, πάρα πολύ. Δεν είναι βέβαια και για να τους ποδοπατάτε. Αυτοί ενθρόνισαν κι έστεψαν τον Πρωταθλητή. Δικαιούνται σεβασμού, υπομονής κι επιμονής από τον κόσμο τους.

Ως εκ τούτου εμείς λέμε: Κάντε κάτι… Κάντε κάτι… Παραπάνω! Τώρα κάντε το…

Δεν υποτιμούμε τη - μετά πολλών κόπων και βασάνων - νίκη κόντρα στον εξαιρετικό (κι άτυχο κι άτυχο…) Πανσερραϊκό. Πολυτιμότατη είναι. Δεν διαφωνούμε και με όσα αράδιασε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, για να εξηγήσει τα ανεξήγητα. Την δουλειά του κάνει ο Ρουμάνος. Και την κάνει καταπληκτικά αλλά… Η εικόνα του Πρωταθλητή ανησυχεί. Κι ως ομάδα κι ως άτομα ανησυχεί και δη σφόδρα.

Στην εικόνα (μετά πολλά κενά ένεκα σοβαρών απουσιών) με τον Πανσερραϊκό όμως – για να τα λέμε τα πάντα, όλα – αχνό, αχνό δίπλα στον έντονο χρώμα της ανησυχίας εμφανίσθηκε και χρώμα αισιοδοξίας. Ο Φεντόρ Τσάλοφ κατά πως κατ’ αρχήν φάνηκε… Είναι ο παίκτης ο οποίος έλειπε από το Πρωταθλητή. Ο Ρώσος, λέμε εμείς, μπορεί και να αφήσει εποχή στην Τούμπα. Ο χρόνος θα δείξει…

Πέραν των τριών πολύτιμων βαθμών κι υπό άκρως αντίξοες οφείλουμε, να αναδείξουμε την αστείρευτη πηγή ενέργειας του Πρωταθλητή. Τον κόσμο του. Όλα ήταν κατά της όποιας προσέλευσης του στην Τούμπα. Όλα, μα όλα ανεξαιρέτως. Υπήρξε κάποια εντυπωσιακή, για τα δεδομένα της βραδιάς, προσέλευση κόσμου. Κι από αυτή την προσέλευση υπήρξε εντυπωσιακότερη παραγωγή ενέργειας για την ομάδα του, τον Πρωταθλητή! Σε στιγμές μάλιστα, δύσκολες. Καθώς ο όταν ο εφιάλτης με τη Μάλμε διακρινόταν στο βάθος του ορίζοντα με την Πανσερραϊκό.

Για να επιμείνουμε εμείς προς προπονητές και παίκτες του Πρωταθλητή: Κάντε κάτι… Κάντε κάτι… Παραπάνω. Τώρα!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.