Καμαρά, Μουργκ και Τάισον διεκδικούν το καλύτερο γκολ του Σεπτεμβρίου

Γιώργος Καστάνης08 Οκτωβρίου 2024

Τρεις παίκτες του πρωτοπόρου της βαθμολογίας και περσινού πρωταθλητή ΠΑΟΚ, διεκδικούν με αξιώσεις το βραβείο για το πολυτιμότερο γκολ του Σεπτεμβρίου. Οι Μουργκ, Καμαρά και Τάισον είναι οι βασικοί υποψήφιοι. Ποιος από τους τρείς θα λάβει το βραβείο;

Όπως αναφέρεται και στο δελτίο Τύπου, του επίσημου ΠΑΟΚ:

"Πρώτη υποψηφιότητα είναι αυτή του Μαντί Καμαρά

Ο μέσος του Δικεφάλου άνοιξε λογαριασμό με τον ΠΑΟΚ με ένα buzzer beater στην αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο Μαντί πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Οζντόεφ στο 72ο λεπτό και στο 90′ ήταν αυτός που με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντεσπόντοφ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, έκανε το 1-2 και χάρισε στον Δικέφαλο ένα πάρα πολύ σημαντικό τρίποντο.

Επόμενη υποψηφιότητα μία άψογη ομαδική προσπάθεια με σκόρερ τον Τόμας Μουργκ . Τισουντάλι , Τάισον και Καμαρά συνεργάστηκαν άψογα με τον τελευταίο να σουτάρει, τον Μουργκ να μπαίνει στην πορεία της μπάλας και να γράφει το 0-2 κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό.

Τέλος από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείπει το πανέμορφο πλασέ του Τάισον στο ίδιο παιχνίδι κόντρα στον Βόλο. Στο ματς στο Πανθεσσαλικό και συγκεκριμένα στο 60ο λεπτό ο Βραζιλιάνος επιθετικός του Δικεφάλου έκανε το 1-3 με ένα άψογο τελείωμα μετά από την πολύ όμορφη κάθετη πάσα του Τισουντάλι".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.