Καλύτερος ο ΠΑΟΚ Β, προβλημάτισε ο Ηρακλής

Γιάννης Τσερβίνης22 Σεπτεμβρίου 2024

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής στον Βόρειο όμιλο της Super League 2 ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Β΄ και τον Ηρακλή-Φούρνοι Βενέτη στο γήπεδο της Ευκαρπίας. 

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχαν μεγάλες ευκαιρίες-με κορυφαία το δοκάρι του Κανίς στο 53΄-για να πετύχουν κάποιο τέρμα, όμως καμία δεν βρήκε στόχο. 

Από την άλλη πλευρά, οι «κυανόλευκοι» προβλημάτισαν με την εμφάνισή τους και σα να μην έφτανε αυτό, ήρθε και η αποβολή του Παπασάββα (53΄), ο οποίος θα απουσιάσει από το επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες». 

Να σημειώσουμε, ότι ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, έδωσε το παρών στο γήπεδο και παρακολούθησε την αναμέτρηση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ισχυρός άνδρας του Ημίθεου δεν έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα είδε από τους παίκτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.  

Ο αγώνας:

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους γηπεδούχους, με το σουτ του Καλόγηρου να περνάει άουτ στο 6΄. Οκτώ λεπτά μετά, ήταν σειρά του Ηρακλή να απειλήσει, με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χριστοδουλόπουλου να περνάει έξω. 

Με τη συμπλήρωση 31 λεπτών παιχνιδιού στο γήπεδο της Ευκαρπίας, ο ΠΑΟΚ Β΄ έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Μετά από τραγικό λάθος στην άμυνα του Γηραιού, ο Ουρτάδο πήρε την μπάλα λίγο μπροστά από το κέντρο, βγήκε απέναντι στον Στουρνάρα, όμως το πλασέ του ήταν αδύναμο και ο πορτιέρε των φιλοξενούμενων δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 38ο λεπτό ο Δικέφαλος απείλησε ξανά. Ο Σμυρλής έφυγε από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή, έφερε την μπάλα στο αριστερό και το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ.

Με τον χειρότερο τρόπο άρχισε το δεύτερο ημίχρονο για τον Ηρακλή, καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Παπασάββας για φάουλ στον Ουρτάδο στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Κανίς ανέλαβε την εκτέλεση φάουλ και λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, καθώς βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 67΄ οι γηπεδούχοι έχασαν μία ακόμα ευκαιρία. Ο Φίλων έκανε την κούρσα από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε τον Στουρνάρα, όμως η μπάλα πέρασε ξυστά από το δεξί κάθετο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα, ο Γρόσδης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα πέρασε άουτ. 

Στο 73΄ ο Κιβρακίδης επιχείρησε ένα δυνατό σουτ, με τον Μοναστηρλή να απομακρύνει τον κίνδυνο. 

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.


Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ Β΄: Μοναστηρλής, Τασιούρας, Σινανάι (84΄Ρούμιαντσεβ), Λαγωνίδης, Κώττας, Γρόσδης, Τσοπούρογλου, Καλόγηρος (54΄ Φίλων), Κανίς (75΄ Τσαούσης), Σμυρλής, Ουρτάδο.

Ηρακλής-Φούρνοι Βενέτη: Στουρνάρας, Κιβρακίδης, Αναστασίου, Σιδεράς, Παπασάββας, Χάμοντ, Μπελμόντ (60΄ Καλουτσικίδης), Χριστοδουλόπουλος (60΄ Ντουκουρέ), Μπερτόγλιο (88΄ Χιμένεθ), Κυνηγόπουλος, Τσιριγώτης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.