Καλαμάτα: Σενάρια για δύο πρώην του Άρη

Metrosport Team01 Ιουλίου 2024

Αρκετές είναι οι ανακατατάξεις στην ομάδα της Καλαμάτας, μετά την αποτυχία της περασμένης αγωνιστικής σεζόν, όπου η ομάδα δεν κατάφερε να διεκδικήσει μέχρι τέλους την άνοδο στη Super League 1. Ήδη, ο Γιώργος Πρασσάς έχει αποφασίσει να γίνουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ και κάποια ονόματα έχουν ακουστεί ως... υποψήφιοι στόχοι.

Πρόκειται για γνώριμα πρόσωπα στη χώρα μας, τα οποία έχουν συνδεθεί (και) με τον Άρη.

Πρώτος είναι ο Χαβιέ Ματίγια, ο οποίος μετά την αποχώρησή του από τη Θεσσαλονίκη και τον Άρη, έπαιξε δύο σεζόν στην Athens Καλλιθέα, έχοντας συνεπή παρουσία. Όπως φαίνεται το ενδεχόμενο να μη μείνει στην Αθήνα είναι ορατό και σενάρια τον θέλουν να τον «βλέπει» η Καλαμάτα.

Ο έτερος πρώην «κιτρινόμαυρος» είναι ο Νικολά Ντιγκινί, ο οποίος έπαιξε στην ΑΕ Ζακαρίου στην Κύπρο, η οποία υποβιβάστηκε φέτος.

Παρόλα αυτά, στην Καλαμάτα, τουλάχιστον προς το παρόν, δεν επιβεβαιώνουν κάτι σχετικά για τους δύο παραπάνω ποδοσφαιριστές.

Αξίζει να σημειωθεί πως, τα τελευταία χρόνια, η Καλαμάτα έχει υπογράψει συμβόλαια με αρκετούς πρώην ποδοσφαιριστές του Άρη, κυρίως λόγω των καλών σχέσεων μεταξύ του Γιώργου Πρασσά και του Θόδωρου Καρυπίδη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.