Καινούργιου: H «σπόντα» της πρεμιέρας πήγαινε σε Μικρούτσικο-Γεωργακοπούλου;

Metrosport Team17 Σεπτεμβρίου 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε πρεμιέρα το πρωί της Δευτέρας (16/9) με την εκπομπή της στον ALPHA, ωστόσο αίσθηση προκάλεσε μια ατάκα της.

«Φέτος αποφάσισα μαζί με την ομάδα μου να απαλλαχθώ από κάθε τοξικότητα σε όλα τα επίπεδα», ανέφερε χαρακτηριστικά. Η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star, την ρώτησε αν αναφερόταν με αυτή την δήλωση στους πρώην συνεργάτες της Ανδρέα Μικρούτσικο και Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

«Υπάρχουν αλλαγές στην εκπομπή, δεν έχω δει τι έκαναν και οι υπόλοιποι. Τα θέματα είναι αυτά που πάνω-κάτω μας απασχολούσαν και πέρσι, πρώτη εκπομπή ήταν. Είναι μαραθώνιος, παιδιά, θα δείξει. Έχω πολύ καλή διάθεση και ενέργεια, μου δημιούργησαν πολύ μεγάλη ασφάλεια οι συνεργάτες μου», πρόσθεσε η παρουσιάστρια του ALPHA.

«Δεν υπονόησα ούτε φωτογράφησα κάποιον συγκεκριμένο (σ.σ με αυτή μου την ατάκα). Γενικότερα στον τρόπο που χειριζόμαστε τα θέματα και τις καταστάσεις θέλω λίγο περισσότερη θετική ενέργεια. Βλέποντας κάποια λάθη από τις προηγούμενες χρονιές, δεν θέλεις να τα ξανακάνεις», τόνισε στη συνέχεια.

«Με τη Χρίσλα έχω επικοινωνήσει και έχουμε πολύ καλή σχέση. Την ευχαριστώ και την ευγνωμονώ για όλα τα χρόνια που ήταν δίπλα μου. Της αξίζουν τα καλύτερα. Με τον Ανδρέα δεν επικοινώνησα, είδα ότι πήγε στο MEGA. Εύχομαι κάθε επιτυχία, να είναι γερός του εύχομαι», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου για τους δύο πρώην συνεργάτες της.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: gazzetta

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.