Ήττα στα Γιάννενα για Ηρακλή, παράπονα και νέος προβληματισμός

Metrosport Team28 Σεπτεμβρίου 2024

Εκτός έδρας ήττα γνώρισε ο Ηρακλής με 2-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2. Σε ένα παιχνίδι που είχε έντονο ρυθμό, όπου η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω. η ομάδα των Ιωαννίνων στάθηκε πιο αποτελεσματική και πήρε το τρίποντο. Ο Γηραιός έχει έντονα παράπονα για τις αποφάσεις του διαιτητή και μάλιστα, στο ημίχρονο εξέδωσε ανακοίνωση. 

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Βασίλης Μάντζης με κοντινή προβολή έκανε το 1-0. 

Ο Γηραιός ανέβασε ταχύτητα και προσπάθησε να γίνει επικίνδυνος για την αντίπαλη εστία και ένα λεπτό πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου μετά από υποδειγματική αντεπίθεση ο Τσιριγώτης με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1. 

Οι δυο ομάδες μπήκαν με διάθεση να κυνηγήσουν το τρίποντο στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Γηραιός είχε μια ελαφρά υπεροχή και στο 50ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα όταν το δυνατό σουτ του Κυνηγόπουλου χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Αθανασίου ενώ στην επαναφορά ο Τσιριγώτης σούταρε πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα. 

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Χάινριχ πήρε την μπάλα ανάμεσα στους αμυντικούς του Ηρακλή και βγήκε τετ α τετ αλλά ο Κιβρακίδης έσωσε την εστία. 

Η ομάδα των Ιωαννίνων πίεσε και στο 65ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μάντζη να διπλασιάσει τα τέρματα της αλλά ο Έλληνας άσος στην αμέσως επόμενη φάση με δυνατή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ έκανε το 2-1. 

Μετά το δεύτερο γκολ της ομάδας των Ιωαννίνων ο Ηρακλής έψαξε το δεύτερο γκολ και έχασε καλή ευκαιρία στο 72' να ισοφαρίσει ενώ οχτώ λεπτά αργότερα ο Μπερτόλιο εκτέλεσε το φάουλ αλλά η μπάλα χτύπησε στη συμβολή των δοκών. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΣ Γιάννινα (Πομς): Β. Αθανασίου, Ρίντερ, Μπακαδήμας, Σομποσίνσκι, Σόρια, Λούπας, Μπεγκάλα, Τζίνο, Χάινριχ (86' Μπατίστ), Αθανασίου (71′ Νικολιάς), Μάντζης (71′ Σέποβιτς) 

Ηρακλής (Οφρυδόπουλος): Στουρνάρας, Κιβρακίδης (86' Καλουτσικίδης), Τασουλής, Σιδεράς, Διαμαντής, Χάμοντ, Μπελμόντ (67′ Ντουκουρέ), Χριστοδουλόπουλος (67′ Μιράντα), Μπερτόλιο, Κυνηγόπουλος, Τσιριγώτης (86' Κούστα).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.