Ιταλία: Άλλη μια μεγάλη μεταγραφή η Κόμο, ποιον παίρνει;

Metrosport Team22 Αυγούστου 2024

Η Κόμο επέστρεψε φέτος στην Ιταλική Serie A προκαλώντας αίσθηση με τις μεταγραφικές της κινήσεις.
Ποιον σπουδαίο ποδοσφαιριστή είναι έτοιμη να ανακοινώσει η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγκας; Έχει ήδη προχωρήσει σε σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις με στόχο να παραμείνει στην κατηγορία και να χτίσει μια ομάδα αξιόλογη, στηριζόμενη σε εμπειρία και ενθουσιασμό.

Η Κόμο μετά τις σημαντικές κινήσεις ενίσχυσης με τους Ραφαέλ Βαράν, Αντρέα Μπελότι, Αλμπέρτο Μορένο, Ντανιέλε Ντοσένα και Γκάμπριελ Στρεφέτσα είναι έτοιμη να ανακοινώσει την απόκτηση του Σέρτζι Ρομπέρτο!

Ο 32χρονος μέσος ολοκλήρωσε την πολυετή θητεία του στην Μπαρτσελόνα, στην οποία αγωνίστηκε από τις ακαδημίες της στη Μασία, από το 2006, μέχρι την πρώτη ομάδα των Μπλαουγκράνα.

Ως ελεύθερος είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, έχοντας στα πόδια του 18 χρόνια στην ομάδα της Καταλονίας με 373 εμφανίσεις, 19 γκολ και 43 ασίστ, ωστόσο η παρουσία του Σεσκ Φάμπρεγκας έπαιξε σημαντικό ρόλο στη διαφαινόμενη απόφασή του να συμφωνήσει με την Κόμο.

Όπως μεταφέρει ο δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Κόμο έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Σέρτζι Ρομπέρτο, που αποτέλεσε «διακαή πόθο» του Σεσκ Φάμπρεγκας.

Παράλληλα οι Λαριάνι αναμένεται να αποκτήσουν και τον 21χρονο Αργεντινό ανασταλτικό μέσο, Μάξιμο Περόνε, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι δανεικός στην Ισπανική Λας Πάλμας και ανήκει στην Μάντσεστερ Σίτι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.