Ηρακλής: «Μπαίνει» Καυτανζόγλειο το λεωφορείο - Πώς προχωρούν οι εργασίες

Χρήστος Λιάπης31 Ιουλίου 2024


Εντατικές και σχεδόν καθημερινές είναι οι συζητήσεις των ανθρώπων της διοίκησης του Καυτανζογλείου με εκπροσώπους του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη. 

Στόχος είναι να ικανοποιηθούν τα αιτήματα του Ηρακλή και για αυτό το λόγο (και) την Τρίτη συναντήθηκαν οι δύο πλευρές. 

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας αναμένεται να τοποθετηθεί το λεωφορείο του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, σε ειδικό χώρο που υπάρχει και στον οποίο θα φυλάσσεται.

Οι εκπρόσωποι του Ηρακλή έκαναν καταγραφή των θέσεων στις κερκίδες ενόψει των εισιτηρίων διαρκείας που θα εκδοθούν το προσεχές διάστημα. 

Η παρουσία των φιλάθλων αναμένεται να είναι στο 70% του Σταδίου αλλά με λιγότερο κόσμο σε σχέση με την χωρητικότητα των κερκίδων. 

Στο κομμάτι της πυρασφάλειας θα παρθεί προσωρινή άδεια από την πυροσβεστική και έτσι το γήπεδο αναμένεται να ανοίξει τον Σεπτέμβριο με την επισήμανση όμως ότι οι απαραίτητες εργασίες θα πρέπει να ολοκληρωθούν εντός έξι μηνών ώστε στη συνέχεια να παρθεί κανονική άδεια.

 Οσον αφορά το κομμάτι της στατικής επάρκειας αναμένεται να υπογράψει ο εργολάβος μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Η προετοιμασία του Ηρακλή αρχίζει την  Δευτέρα ενώ κλείστηκε ακόμη ένα φιλικό. Συγκεκριμένα θα παίξει στις 18 Αυγούστου στο Καρπενήσι με το Αιγάλεω.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.