Ηρακλής: Για 11η χρονιά υπεύθυνη ακαδημιών στίβου η Ελεονώρα Ρωσιάδου

Metrosport Team27 Αυγούστου 2024

Η Ελεονώρα Ρωσιάδου είναι για 11 συνεχόμενα έτη η υπεύθυνη των ακαδημιών στίβου του Ηρακλή. 

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Το τμήμα στίβου του Γ.Σ. Ηρακλής ανακοινώνει ότι υπεύθυνη των ακαδημιών και τη νέα σεζόν αναλαμβάνει η Ελεονώρα Ρωσιάδου.

Η Ελεονώρα Ρωσιάδου είναι απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΑΠΘ με ειδικότητα στον Κλασικό Αθλητισμό, της έχει απονεμηθεί υποτροφία στo πανεπιστήμιο της Βουργουνδίας στη Γαλλία, ενώ αποφοίτησε και από το Emirates Aviation University στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Από το 2013 βρίσκεται στις ακαδημίες στίβου του Γ.Σ. Ηρακλής, αποτελώντας υπεύθυνη των αναπτυξιακών προγραμμάτων των τμημάτων και λειτουργώντας ως ένας από τους πιο πιστούς «στρατιώτες» του Συλλόγου, οργανώνοντας σωρεία αρκετών αθλητικών και κοινωνικών δράσεων και δραστηριοτήτων, με τελευταία χρονικά την διοργάνωση του καλοκαιρινού IRA Camp.

Η Ελεονώρα Ρωσιάδου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, iraklis.club:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του Συλλόγου και τους συνεργάτες για την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια, τους γονείς και κηδεμόνες για την εμπιστοσύνη, τα χιλιάδες πλέον παιδιά μας για τα χαμόγελα τους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους Γιώργο Τσίντζιλη και Γιώργο Σερέφα για όσα καταφέραμε μέχρι σήμερα. Συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ. Χίλια Χρόνια Ηρακλής!»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.