Ηρακλής: Εκνευρισμός για την κλήρωση και το «εξοντωτικό» πρόγραμμα

Metrosport Team09 Σεπτεμβρίου 2024

«Πονηρή» και με αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας μπορεί να χαρακτηριστεί η κλήρωση του Πρωταθλήματος που έγινε σήμερα για τον Ηρακλή-Φούρνοι Βενέτη.

Οι «κυανόλευκοι» θα κληθούν να αγωνιστούν εκτός έδρας στις τρεις εκ των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών και μάλιστα με αντιπάλους όπως η ΑΕΛ και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Παρά το γεγονός ότι ο Ηρακλής, όπως και όλες οι ομάδες, θα αντιμετωπίσουν άπασες στη διάρκεια της χρονιάς, η κλήρωση και ο τρόπος που έγινε αυτή προκάλεσε οργή στους κυανόλευκους.

 Στελέχη της ΠΑΕ ήταν πυρ και μανία με τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής Πέτρο Μαρτσούκο, κυρίως λόγω του τρόπου με τον οποίον εξελίχθηκε η διαδικασία που βάσει αποτελέσματος εξυπηρέτησε ιδανικά τη Λάρισα.

Τα «μπαλάκια» της κληρωτίδας ήταν τυχερά για την ΑΕΛ που θα δώσει τρία, σχετικά εύκολα παιχνίδια, στην έδρα της στην πρώτη τετράδα αγώνων.

Οπως μάλιστα έλεγαν στη Μίκρα γνωρίζουν πολύ καλά πρόσωπα που έχουν ενταχθεί το τελευταίο διάστημα στην Λάρισα και τα οποία προσπαθούν να επηρεάσουν καταστάσεις ενόψει της έναρξης του νέου Πρωταθλήματος.

Στελέχη που έχουν μάλιστα καλή σχέση και με ιδιοκτήτες αθλητικών ιστοσελίδων (κυρίως στη νότια Ελλάδα) που συχνά πυκνά δείχνουν την εμπάθειά τους στον Ηρακλή με προκλητικά και συνήθως αναληθή δημοσιεύματα.

Παρόλα αυτά στον Ηρακλή γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα πάντα εξαρτώνται από τους ίδιους και την απόδοση της ομάδας.

Εχοντας μάλιστα στην «κεφαλή» της διοίκησης έναν ισχυρό επιχειρηματία όπως ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, ο μοναδικός που ορίζει την τύχη του είναι ο Ηρακλής.

Ουδείς άλλος...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.