Ηρακλής: Για το πρώτο βήμα στο Ιβανώφειο με την Κλουζ

Metrosport Team19 Σεπτεμβρίου 2024

Από την Α2 στην Α1, στην καλή πορεία και το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο Ηρακλής είναι έτοιμος να κάνει απόψε (19/9) το πρώτο βήμα στα προκριματικά του EuroCup μπάσκετ Γυναικών.

Οι «κυανόλευκες» υποδέχονται στο Ιβανώφειο τη ρουμανική Κλουζ και κάνουν κάλεσμα μέσω των Social Media τον κόσμο της ομάδας στο ιστορικό παιχνίδι.

Το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι μετά από 52 χρόνια δίνει απόψε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή, φιλοξενώντας τη ρουμανική Κλουζ στο Ιβανώφειο για τα προκριματικά του EuroCup.

Με κάλεσμά τους ο προπονητής, Θοδωρής Πολυμένης, όπως και οι αθλήτριες των «κυανόλευκων», σε δύο σχετικά βίντεο, υπογραμμίζουν πως περιμένουν να ζήσουν την εμπειρία, καλώντας τον κόσμο να τους στηρίξει στη σπουδαία αναμέτρηση.

Υπενθυμίζεται πως ο δεύτερος αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες, θα πραγματοποιηθεί στη Ρουμανία την επόμενη Πέμπτη (26/9).

«Η μεγάλη μέρα έφτασε!

Ο Ηρακλής STIHL επιστρέφει στα ευρωπαϊκά παρκέ μετά από 52 χρόνια και σε χρειάζεται δίπλα του για τον πρώτο προκριματικό αγώνα του EuroCup Women κόντρα στην Κλουζ!

Το μήνυμα των «κυανόλευκων» είναι ένα: Σας περιμένουμε!

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου

20:00

Ιβανώφειο».

Εισιτήρια και διαρκείας της σεζόν

Υπενθυμίζεται πως το γυναικείο τμήμα μπάσκετ και ο Γ.Σ. Ηρακλής έχουν ανακοινώσει προσφορά διάθεσης εισιτηρίων του σημερινού αγώνα, με εισιτήριο διαρκείας για τη νέα σεζόν που θα αφορά στις αναμετρήσεις της Α1:

«Μέχρι την ημέρα του αγώνα θα βρίσκεται σε ισχύ προσφορά των 20 ευρώ, που θα περιλαμβάνει εισιτήριο για τον αγώνα με την Κλουζ και εισιτήριο διαρκείας της σεζόν 2024-25 για τις αναμετρήσεις στην Α1!

Όσοι φίλοι του Ηρακλή από άλλες περιοχές της Ελλάδας ή του εξωτερικού επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια του Συλλόγου, μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήρια διαρκείας σε συμβολική τιμή ή τα ιστορικά εισιτήρια, καταθέτοντας το αντίστοιχο ποσό στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό του Γ.Σ. Ηρακλής:

Τράπεζα Πειραιώς: GR95 0172 2220 0052 2211 1305 499

Σε διαφορετική περίπτωση, θα διατίθενται εισιτήρια γενικής εισόδου των 10 ευρώ (εξαιρούνται οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και τα gold members του Γ.Σ. Ηρακλής).

Εισιτήρια των 5 ευρώ θα διατίθενται για τις θύρες 6-7 (πέταλο οργανωμένων)».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.