Ηρακλής Αμμουδιάς-Γκάλιος: «Πρωτόγνωρο αυτό που ζούμε φέτος»

Metrosport Team16 Οκτωβρίου 2024

Στη δεύτερη θέση του πρώτου ομίλου της Γ Εθνικής είναι ο Ηρακλής Αμμουδιάς μαζί με τον Θερμαϊκό και τον Νέστο, μετά τη συμπλήρωση της τέταρτης αγωνιστικής.

Ο φυσικός αρχηγός του Ηρακλή Αμμουδιάς γέννημα θρέμμα Αμμουδιώτης Ηλίας Γκάλιος σε συνέντευξη του στο σάιτ του Ηρακλή Αμμουδιάς αναφέρθηκε στη φετινή πορεία της ομάδας του.

«Το ξεκίνημα μας ειναι απόλυτο θετικό αν αναλογιστούμε πως παίξαμε με τους 3 βασικούς διεκδικητές της πρώτης θέσης και με το Άβατο που έχει σταθερή παρουσία τα τελευταία χρόνια στην κατηγορία. Καταφέραμε να παραμείνουμε αήττητοι παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και στα 4 παιχνίδια».

Θα ανταμειφθούν οι κόποι η δικοί σας του προέδρου μας και της διοίκησης; 

«Ο στόχος της παραμονής θα επιτευχθεί συντομότερα από ότι περιμέναμε όλοι μας και στο τέλος οι κόποι μας θα ανταμειφθούν, για να γίνει όμως αυτό θέλει μεγάλη προσπάθεια και επιμονή από όλους μας μέχρι να το πετύχουμε και μαθηματικά».

Πως είναι το κλίμα μέσα στην ομάδα; 

«Φέτος είναι η 8η συνεχόμενη χρόνια και συνολικά η 13η που φοράω την φανέλα του Ηρακλή μας. Αυτό που ζούμε φέτος είναι κάτι πρωτόγνωρο. Το κλίμα που υπάρχει μέσα στα αποδυτήρια αντικατοπτρίζει και την εικόνα μας στον αγωνιστικό χώρο. Όλα τα παιδιά έχουμε άριστες σχέσεις μεταξύ μας και είμαστε μια γροθιά και οι πιο έμπειροι και παλιοί παίκτες έχουμε αγκαλιάσει τους νεότερους και από την άλλη υπάρχει μεγάλη εκτίμηση και σεβασμός των νεαρών παικτών στους πιο παλιούς».

Για το παιχνίδι μέσα στη Νέα Αμισό; 

«Η Αμισος είναι νεοφώτιστη όπως εμείς με παρόμοιους στόχους. Ένα θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας θα μας δυναμώσει ακόμα περισσότερο και θα μας δώσει δύναμη και ώθηση για τον μαραθώνιο των 34 παιχνιδιών που έχουμε να δώσουμε μέχρι τον Απρίλιο.

Πιστεύουμε όλοι στο θετικό αποτέλεσμα και με την στήριξη του κόσμου μας που θα βρίσκεται την Κυριακή και στην Νέα Αμισό να τα καταφέρουμε»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.