ΗΠΑ: Τουλάχιστον 7 νεκροί από κατάρρευση γέφυρας στη Τζόρτζια

Metrosport Team20 Οκτωβρίου 2024

Τραγικό θάνατο βρήκαν τουλάχιστον 7 άτομα το Σάββατο (19/10), μετά από κατάρρευση γέφυρας στο νησί Σαπέλο, στην πολιτεία Τζόρτζια των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά Μέσα, η τραγωδία σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εορταστική εκδήλωσης της μικρής κοινότητας των Γκάλα Γκίτσι, με τον αριθμό των θυμάτων να φτάνει μέχρι στιγμής τα 7 και των τραυματιών να μην έχει προσδιοριστεί ακόμη.

«Τουλάχιστον είκοσι άνθρωποι έπεσαν στο νερό όταν κατέρρευσε η στενή γέφυρα για πεζούς και ως τώρα, ο αριθμός των θυμάτων είναι επτά και ο αριθμός των τραυματιών δεν είναι ακόμη γνωστός», ανέφεραν οι πολιτειακές αρχές σε ανακοίνωσή τους.

Από την πλευρά του, ο Τζορτζ Μπάιντεν εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για την έγκαιρη συνδρομή των σωστικών συνεργείων, σημειώνοντας ότι παραμένει σε επαφή με τις τοπικές αρχές, που θα διαθέσουν «οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστούν».

Την ίδια ώρα, ο κυβερνήτης της πολιτείας, Μπράιαν Κεμπ, εξέφρασε με τη σειρά του τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων μέσω X (Twitter), τονίζοντας πως σωστικά συνεργεία παραμένουν επιτόπου.

«Η έρευνα παραμένει σε εξέλιξη», διευκρίνισαν οι τοπικές αρχές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.