ΗΠΑ: 23χρονος σκότωσε την έγκυο αδελφή του, «επειδή δεν ήταν πια αγνή»

Metrosport Team31 Μαΐου 2024

Φρίκη προκαλεί η δολοφονία μίας 30χρονης γυναίκας και του αγέννητου παιδιού της από τον 23χρονο αδελφό της στη Μινεσότα των ΗΠΑ.

 Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 23χρονος, αφού σκότωσε την αδελφή του, διαμέλισε το σώμα της και πέταξε ορισμένα μέλη της στον κάδο, που βρίσκεται μπροστά από το σπίτι του γείτονα. Ο νεαρός συνελήφθη την Τετάρτη (29/5) και κατηγορείται για διπλή ανθρωποκτονία.

 Τι έγραφε στα ημερολόγιά του 

 Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι του «ημερολόγια» που έγραφε τις σκέψεις του. Σε μία σελίδα ανέφερε πως είναι «θυμωμένος», επειδή η αδελφή του «ήταν έγκυος και δεν ήταν πια αγνή».

 Νωρίτερα, τα δύο αδέλφια, είχαν δειπνήσει στο σπίτι του 23χρονου. Η μητέρα τους ανησύχησε γιατί η κοπέλα δεν επέστεψε στο σπίτι τους και μετέβη στην οικία του γιους της, που την έδιωξε εκνευρισμένος. Τελικά, άρχισε έρευνα εναντίον του, όταν ο γείτονας κάλεσε το αστυνομία για να αναφέρει ότι βρήκε ανθρώπινα μέλη στον κάδο του σπιτιού του. 

Ο νεαρός πριν συλληφθεί αυτοτραυματίστηκε στον λαιμό. Οι Αρχές εντόπισαν στο σπίτι του ένα ματωμένο πριόνι, τσεκούρι και μαχαίρια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.