Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή ''Στη Σέντρα'' φιλοξενήθηκε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, σχολιάζοντας την παρουσία του Φώτη Ιωαννίδη στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ολυμπιακό , το περιβραχιόνιο που άφησε κάτω αλλά και την εικόνα των Πρασίνων.
Όπως ανέφερε αρχικά: «Είμαι ταυτισμένος με τον Παναθηναϊκός και όταν δεν πάει καλά , έχουμε και εμείς τα θέματα μας. Είναι πολύ δύσκολο να δεχθείς αυτά τα αποτελέσματα...»
Για τον Φώτη Ιωννίδη: «Νομίζω πως και ο ίδιος ο Φώτης θα έχει μετανιώσει, δεν μιλήσαμε, αλλά αγαπάει τον Παναθηναϊκό. Ενδεχομένως να είχε επηρεαστεί από το αρνητικό αποτέλεσμα , ωστόσο όσο στεναχωρημένος και να είσαι πρέπει να έχεις και να κρατάς την ψυχραιμία σου για τους άλλους. Αν ο αρχηγός συμπεριφέρεται έτσι, τι μπορείς να περιμένεις από τους άλλους παίκτες;»
Προσθέτοντας: «Ο Φώτης είναι ένας αρχηγός που ηρεμούσε τους συμπαίκτες του, ειδικά τους ξένους. Ο Φώτης δεν έχει δείξει ότι κάνει ''μαγκιές'' και τέτοιες πράξεις. Πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο το αποτέλεσμα, η εμφάνιση και τα γκολ που είχε δεχθεί η ομάδα σε σημαντικά σημεία της ομάδας».
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube