Ηλίας Χαραλάμπους: Η κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη Στεάουα... και ο Λουτσέσκου

Metrosport Team04 Ιουνίου 2024

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν προπονητής της Στεάουα Βουκουρεστίου, Ηλίας Χαραλάμπους, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Στη Σέντρα" στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Στεάουα, μετά από εννέα χρόνια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Είναι η κορυφαία επιτυχία στην προπονητική μου καριέρα, ήταν η πρώτη κατάκτηση τίτλου στην καριέρα μου ως προπονητής. Αυτό που με χαροποίησε ήταν η χαρά του κόσμου και ότι η προσπάθεια των παικτών μου δικαιώθηκε, καθώς μετά από εννέα χρόνια η Στεάουα κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Έξι χρόνια βρίσκομαι στο χώρο της προπονητικής, τρία χρόνια ήμουν ως βοηθός προπονητής. Υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι προπονητές σε Ελλάδα και Κύπρο αλλά πρέπει να δίνονται και οι ευκαιρίες από τις ομάδες. Εγώ είχα την τύχη να πάρω την ευκαιρία από ένα τεράστιο σύλλογο, όπως είναι η Στεάουα. Οι καλοί ποδοσφαιριστές, κάνουν τη διαφορά, αυτοί είναι που αγωνίζονται.

Είμαστε σε διαπραγματεύσεις με την Στεάουα και οι δύο πλευρές ευχαριστημένες και λογικά θα συνεχίζουμε μαζί και τη νέα χρονιά, έχω αφήσει τις διαπραγματεύσεις στους μάνατζέρ μου. Για μένα τον πρώτο λόγο θα έχει η Στεάουα.

Σίγουρα θα ήθελα να εργαστώ και στην Ελλάδα, θα με ενδιέφερε, έχω περάσει ωραία χρόνια, είναι ένα πρωτάθλημα το οποίο ανεβαίνει συνεχώς τα τελευταία χρόνια. Ήταν μια τεράστια επιτυχία η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδειξε πως είναι ένα πολύ καλός προπονητής. Υπάρχει μεγάλη εκτίμηση στη Ρουμανία για τον Λουτσέσκου και εγώ έχω μεγάλη εκτίμηση προς το πρόσωπό του, είναι πολύ σοβαρός και αφοσιωμένος στη δουλειά του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.