Η μεγαλύτερη δυσκολία της Έμα Στόουν στο Poor Things: «Ήθελα να κάνω εμετό»

Metrosport Team26 Φεβρουαρίου 2024

Η Έμα Στόουν αναφέρθηκε στις πιο ενδιαφέρουσες προκλήσεις των γυρισμάτων της ταινίας «Poor Things» του 2023. Η ηθοποιός συμμετείχε σε μια εκδήλωση στο Λος Άντζελες και αναφέρθηκε σε μια διατροφική δυσκολία που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Όταν ρωτήθηκε αν ήταν δύσκολο να υποδυθεί τον συγκεκριμένο χαρακτήρα στην ταινία, η 35χρονη ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: ««Η σεξουαλικότητα της Μπέλα ήταν ένα κομμάτι. Με τον τρόπο που το κάναμε, την απίστευτη συντονίστρια και την απομόνωση στα σετ όλα έγιναν πιο εύκολα. Επίσης, βοήθησε το γεγονός ότι ήταν χορογραφημένο. Οι σκηνές αυτές ήταν γρήγορες και ξέραμε ακριβώς τι θα κάναμε», επισήμανε.

Η μεγαλύτερη πρόκληση, σύμφωνα με την ίδια, ήταν η αποτύπωση των συναισθημάτων και των ιδιορρυθμιών της Μπάξτερ, συμπεριλαμβανομένων των διατροφικών συνηθειών του χαρακτήρα. «Το να καταλάβουμε πώς να περπατάμε ή να τρώμε 60 πορτογαλικές τάρτες, που η πρώτη μπουκιά είναι νόστιμη, αλλά μέχρι το τέλος θέλεις πραγματικά να ξεράσεις», συνέχισε. «Ή το να βλέπει για πρώτη φορά τον θάνατο και τη φθορά, κάτι πολύ πιο δύσκολο από το γυμνό, που είναι το μόνο πράγμα για το οποίο φαίνεται ότι οι άνθρωποι θέλουν να με ρωτούν», σημείωσε.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.