«Η Μάντσεστερ ήθελε να κρατήσει τον Σορετίρε- Γι' αυτό επέλεξε τον ΠΑΟΚ, ανάμεσα σε άλλα κλαμπ»

Metrosport Team29 Ιουλίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο βρετανός δημοσιογράφος και σχολιαστής του Sky Sports και πλέον της Αγγλικής Λίγκας, Μάρτιν Τάιλερ, μιλώντας για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Σόλα Σορετίρε. Τον 20χρονο μεσοεπιθετικό που προέρχεται από τις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επέλεξε την Θεσσαλονίκη ως επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την άφιξή να αναμένεται σήμερα το βράδυ στις 22:00. 

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Τον ξέρω ως ποδοσφαιριστή, είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση. Πρόκειται για έναν επιθετικό και ευέλικτο παίκτη. Έπαιξε λίγα παιχνίδια με την Μάντσεστερ. Μάλιστα, όταν ξεκίνησε να παίζει πολλοί δεν ήξεραν να προφέρουν το όνομά του, γιατί στα Αγγλικά τον αποκαλούσαμε Σορτάιερ, όμως αυτός μας είπε πως προφερόταν Σορετίρε».

Για το αν θα καταφέρει να παίξει στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ: «Πιστεύω πως ναι, απλά ίσως όχι κατευθείαν. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήθελε να τον κρατήσει αλλά είναι πολύ γενναίο εκ μέρους του που επέλεξε τον ΠΑΟΚ, ανάμεσα σε άλλα κλαμπ. 

Πρέπει να παίξει, αυτό χρειάζεται ο παίκτης. Το πρόβλημά του στην Μάντσεστερ ήταν ότι δεν έπαιζε. Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα πρέπει να δουλέψει πολύ για να παίξει. Αλλά ο παίκτης έχει κάνει την επιλογή του και σημαίνει ότι θέλε να παίξει, είναι δική του απόφαση να έρθει στον ΠΑΟΚ».

Για τον λόγο που επέλεξε τον ΠΑΟΚ, ανάμεσα και σε άλλες προτάσεις που είχε: «Ο ΠΑΟΚ έκανε την πιο ελκυστική προσφορά για να τον πείσει. Επίσης, η Ελλάδα είναι μια εκπληκτική χώρα για να ζεις. Εγώ τον θαυμάζω και θεωρώ πως είναι είναι μια κίνηση με φιλοδοξίες, αφού ο ΠΑΟΚ του δίνει την ευκαιρία να τις εκπληρώσει. Ήθελε να παίξει και για αυτό ήρθε. 

Ήταν από τα 9 του μέχρι τα 20 στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει παίξει και στη Youth League, ήταν ένας πολλά υποσχόμενος νέος παίκτης».

Παράλληλα, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του στην Τούμπα και την παρακολούθηση του ΠΑΟΚ-Μπάνια Λούκα, είπε: «Ευχαριστώ θερμά τον ΠΑΟΚ που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι στο Press Team, μαζί με τη σύζυγό μου. Ήθελα να αγοράσω εισιτήριο αλλά δεν μπορούσα. Ο ΠΑΟΚ έκανε δύο λάθη και τα πλήρωσε, όμως σημασία έχει ότι δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ.

Πάντως έμεινα έκπληκτος και με τον λαό του ΠΑΟΚ, είναι απίστευτοι! Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι έβγαλα μια φωτογραφία και το έστειλα στους φίλους μου, όλοι έμειναν έκπληκτοι από τη κερκίδα στην Τούμπα. Είπαν ότι θα ήθελαν να είναι και αυτοί σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη βραδιά για εμένα και χαίρομαι που το έζησα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.