Η ενόχληση του μικρού Γιαννάκη με τους… βιαστικούς

Κώστας Πετρωτός15 Οκτωβρίου 2024

Πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε από τις ΗΠΑ ο μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης, μετά από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε και την πρώτη θεραπεία, που ακολούθησε, με τα έξοδα να είναι όλα καλυμμένα από την οικογένεια Σαββίδη.

Επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη, ο ίδιος και η οικογένειά του βρέθηκαν μπροστά σε δημοσιεύματα και αναρτήσεις στα social media ότι ο μικρός Γιαννάκης στάθηκε ξανά στα πόδια του και η βιασύνη με την οποία αντιμετωπίστηκε από ορισμένους το θέμα του προκάλεσε την αντίδρασή του, μέσω των δικών λογαριασμών του.



Συγκεκριμένα, σε μια ανάρτηση με τίτλο «στάθηκε στα πόδια του ο μικρός Γιαννάκης», που συνοδεύει φωτογραφία που έχει με τον πατέρα του έβαλε στην αρχή του, τη λέξη ΔΕΝ, σχολιάζοντας: «Έχω πολλή δουλειά παιδιά ακόμα! Θα γίνει και αυτό αλλά όχι σύντομα! Μην γράφετε κάτι χωρίς να το διασταυρώσετε!».


Στη σύγχυση, που επικράτησε σε ορισμένα δημοσιεύματα ίσως έπαιξε ρόλο και μια φωτογραφία του με τον Γιώργο Σαββίδη, που τον δείχνει να στέκεται όρθιος. Ωστόσο, αυτή η φωτογραφία είναι παλιά, από τη μέρα που γνώρισε τον πρωτότοκο γιο του Ιβάν Σαββίδη και απλά στεκόταν όρθιος, υποβασταζόμενος από εκείνον.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.