Η Δώρα Παντέλη με βέρα στο δεξί – Παντρεύτηκε κρυφά; (pic, vid)

Metrosport Team22 Οκτωβρίου 2024

Φήμες για κρυφό γάμο πυροδότησε πρόσφατη ανάρτηση της Δώρας Παντέλη, το βράδυ της Κυριακής 21/10 στο Instagram, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει στον καθρέφτη του ασανσέρ της και στο χέρι της φαίνεται μια βέρα στο δεξί χέρι, οδηγώντας σε εικασίες για το εάν παντρεύτηκε μυστικά τον σύντροφό της. Η δημοφιλής αθλητική δημοσιογράφος της Nova και πρώην αθλήτρια μπάσκετ δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα τις φήμες, όμως η εικόνα της με το δαχτυλίδι αναζωπύρωσε τις συζητήσεις στα social media και στα lifestyle μέσα.

H Δώρα διατηρεί χαμηλό προφίλ όσον αφορά την προσωπική της ζωή, επιλέγοντας να κρατά τα προσωπικά της ζητήματα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η ίδια μέχρι στιγμής δεν έχει σχολιάσει τις φήμες, αφήνοντας τους θαυμαστές της σε αγωνία για το αν έχει όντως ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ή πρόκειται για άλλη μια μόδα του στυλ της.

Τι απάντησε η Δώρα Παντέλη

Η δημοσιογράφος του Buongiorno, Βασιλική Μπασιούρη επικοινώνησε μαζί της με το ρεπορτάζ της να αναφέρει: «Η ίδια ούτε επιβεβαιώνει αλλά ούτε και διαψεύδει. Συγκεκριμένα μου είπε “μπορεί και να ισχύει μπορεί και να όχι. Έχω συνηθίσει να κρατάω χαμηλούς τόνους στα προσωπικά μου. Όταν είναι να το μάθετε θα το μάθετε”. Λέω να σας ευχηθούμε και μου είπε “Και δεν μου εύχεσαι;».

Παρά τη μυστικοπάθειά της, η Δώρα Παντέλη παραμένει ενεργή στα social media, όπου συνεχίζει να μοιράζεται στιγμές από την επαγγελματική της ζωή. Ωστόσο, οι αναρτήσεις που αφορούν την προσωπική της ευτυχία είναι σπάνιες και συνήθως αφήνουν χώρο για υποθέσεις. Το γεγονός ότι εντοπίστηκε με βέρα στο δεξί, έχει ανοίξει το πεδίο για περισσότερες συζητήσεις γύρω από το πότε και αν θα επιβεβαιώσει επίσημα τα χαρμόσυνα νέα.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.