Η Αγγλία συνεχίζει με υπηρεσιακό προπονητή στο Nations League

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος07 Αυγούστου 2024

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ αποτελεί παρελθόν από την Εθνική ομάδα της Αγγλίας μετά την αποτυχία των Τριών Λιονταριών στο πρόσφατο Euro 2024 της Γερμανίας.

Η Εθνική ομάδα της Αγγλίας θα συνεχίσει με υπηρεσιακό προπονητή στο Nations League που ακολουθεί, καθώς συνεχίζεται η αναζήτηση του νέου Ομοσπονδιακού τεχνικού.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας δεν έχει βρει τη διάδοχη κατάσταση μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Βασικοί υποψήφιοι σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα είναι οι Εντι Χάου και Γκρέιαμ Πότερ, με τον πρώτο να συνεχίζει την επιτυχημένη δουλειά του στη Νιούκαστλ (η οποία δεν προτίθεται να του λύσει το συμβόλαιο όμως) και τον δεύτερο να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά την Τσέλσι, από την οποία απολύθηκε πέρσι.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Αγγλικής Ομοσπονδίας, Μαρκ Μπούλινγχαμ, η Εθνική ομάδα θα συνεχίσει τους επόμενους μήνες με υπηρεσιακό τεχνικό, τον Λι Κάρσλεϊ και στο Nations League. .

Ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων των Άγγλων, θα οδηγήσει τα «Τρία Λιοντάρια» στο Nations League από τον Σεπτέμβριο, στον όμιλο όπου συμμετέχει και η Εθνική Ελλάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.