Γυναικείο ΠΑΟΚ-Champions League: Πρεμιέρα για τον Δικέφαλο στα προκριματικά

Metrosport Team04 Σεπτεμβρίου 2024

Πρεμιέρα στη «μάχη» των προκριματικών του UEFA Women’ s Champions League κάνει σήμερα (4/9) η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ.

Αντίπαλός του το μεσημέρι της Τετάρτης (13:00) στο Szczecin της Πολωνίας θα είναι η Κιριάτ Γκατ από το Ισραήλ, για την ημιτελική φάση του έβδομου ομίλου του πρώτου γύρου.

Η μετάδοση των αγώνων θα γίνει μέσω live stream από την ιστοσελίδα women.pogonszczecin.pl. Ωστόσο, δεν θα είναι δωρεάν, με αντίτιμο 2.87 ευρώ για το κάθε ματς.

Για το σημερινό παιχνίδι ο προπονητής του ΠΑΟΚ Morris, Θαλής Θεοδωρίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr: «Είναι ένα παιχνίδι το οποίο έχει τις δικές του, δυσκολίες. Παίζουμε κόντρα στην πρωταθλήτρια του Ισραήλ, η οποία έχει την δική της δυναμική.

Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Οι καιρικές συνθήκες πλησιάζουν εκείνες για τις οποίες έχουμε προετοιμαστεί. Νομίζω ότι η αναμέτρηση θα εξαρτηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από την δική μας απόδοση, διάθεση και αγωνιστικότητα, όλα αυτά τα στοιχεία τα οποία χαρακτηρίζουν τον τρόπο παιχνιδιού μας».

Εάν ο ΠΑΟΚ κερδίσει, θα παίξει το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στις 20:00, απέναντι στη νικήτρια του άλλο ζευγαριού, Σερβέτ (Ελβετία)-Πογκόν Σέτσιν (Πολωνία).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.