Γόγολος: «Ευχάριστο που έδωσε ο Μάντζιος ευκαιρία στον Παναγίδη»

Metrosport Team25 Οκτωβρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Σπύρος Γόγολος, μιλώντας για το νεαρό ταλέντο του Άρη, Μιχάλη Παναγή αλλά και το «χώρο» που πρέπει να δοθεί στα νεαρά παιδιά και στις ακαδημίες των ελληνικών ομάδων. 

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95,5: Αρχικά, αναφερόμενος στη διακοπή του Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός :«Αντί για ποδόσφαιρο, ασχολούμαστε με άλλα πράγματα. Μας έχει αηδιάσει αυτή η κατάσταση. Ζούμε σε μια χώρα που η πολιτεία δεν ιδρώνει το αυτί της για όσα συμβαίνουν στα γήπεδα. Γιατί σε άλλες χώρες λύνονται αυτά τα προβλήματα και εδώ όχι; Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω τι έγινε με τον κύριο που πέταξε τη κροτίδα, ποια είναι η ποινή της πολιτείας και ποια της ομάδας;

Όλα αυτά αδικούν τους ποδοσφαιριστές, γιατί τα τελευταία χρόνια βλέπουμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο».

Παράλληλα, μιλώντας για το νεαρό ταλέντο του Άρη, Μιχάλη Παναγή αποκάλυψε πως: «Από τα πιο σημαντικά γεγονότα η χρησιμοποίηση του Παναγή, τον γνωρίζω προσωπικά τον Μάικ. Ένα παιδί που έχει ταλέντο, έδειξε τη αξία του στη κ19 αλλά και στη πρώτη ομάδα, έχει γίνει επαγγελματίας. Ευχάριστο που του δίνει την ευκαιρία ο Άκης Μάντζιος. Υπάρχει ταλέντο και στη Κ19 και στη Κ17 , αρκεί να τους δίνονται ευκαιρίες. 

Σίγουρα όλοι οι Έλληνες παράγοντες και οι ελληνικές ομάδες, αν εξαιρέσω τον ΠΑΟΚ, δεν επενδύουν στις υποδομές και κακώς συμβαίνει αυτό. Μας αρέσουν οι καλοί ξένοι αλλά υπάρχουν και αξιόλογα ταλέντα, που εφόσον προσεχθούν και στηριχθούν θα δούμε πολύ καλύτερα πράγματα τα επόμενα χρόνια. Πιστεύω πως και ο Καρυπίδης θέλει να ασχοληθεί λίγο περισσότερο με τις ακαδημίες. Θα πρέπει να το κοιτάξουν πιο θερμά αυτό το ζήτημα σε όλε τις ελληνικές ομάδες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.