Γκουντής: «Μια τέλεια χρονιά για τη ΜΠΑΜ», Εμμανουηλίδης: «Θέλουμε να παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα»

Χρήστος Λιάπης05 Ιουνίου 2024

Ο τερµατοφύλακας Γιώργος Γκουντής πανηγύρισε δύο συνεχόµενες ανόδους µε τη ΜΠΑΜ η οποία και για τα επόμενα χρόνια βάζει ψηλά τον πήχη.

Για την επιτυχία της οµάδας του ο Γιώργος Γκουντής είπε: «Ο στόχος εξ αρχής ήταν η άνοδος και η κατάκτηση του Πρωταθλήµατος. Στην πορεία θέλαµε να έχουµε την καλύτερη άµυνα του οµίλου και να διεκδικήσουµε την καλύτερη επίθεση όλων των κατηγοριών. ∆εν πετύχαµε µόνο την καλύτερη επίθεση όλων των κατηγοριών για λίγα γκολ. Όλα πήγαν βάσει πλάνου. Είχαµε µια τέλεια χρονιά όπως και η προηγούµενη. Η ΜΠΑΜ αποτελεί το όνειρο για κάθε ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή λόγω του κλίµατος. Οι διοικούντες είναι νεαρά παιδιά και δεν υπάρχουν παρεξηγήσεις, κακό κλίµα, ασυνεννοησίες, όλα είναι φιλικά και ωραία. Είχαµε υγιή αποδυτήρια, µια διοίκηση που ήταν δίπλα στην οµάδα και µας στήριζε µε όλους τους τρόπους και πάνω από όλα είχαµε ένα κοινό όραµα, να βοηθήσουµε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και να το αναδείξουµε. Το έργο µας ήταν πιο εύκολο σε σχέση µε πέρσι. Το πιο σηµαντικό ήταν ότι οι κερκίδες ήταν πάντα γεµάτες είτε παίζαµε εντός είτε εκτός µε µικρά παιδιά και οικογένειες που φέρνουµε ξανά στο γήπεδο για να στηρίξουν τον ερασιτεχνικό αθλητισµό».

Πως το καταφέρνει αυτό η οµάδα; «Με την προβολή στα σόσιαλ µίντια. Είναι ο λόγος που έχει φτάσει που έχει φτάσει µέχρι εδώ. Ηταν το όπλο της από την αρχή. 

Να προβάλει την κάθε δραστηριότητα της στα σόσιαλ µίντια. Εµείς το είχαµε συνηθίσει από πέρσι αλλά προσαρµόστηκαν γρήγορα και τα παιδιά που προστέθηκαν στο έµψυχο δυναµικό».

Είχε δυνατές οµάδες ο όµιλος έτσι; «Υπήρχαν αλλά εµείς µετά από µια µικρή κοιλιά το πήραµε πιο σοβαρά στη συνέχεια είχαµε ένα σερί επιτυχιών και πήραµε το πρωτάθληµα».

Οσο για σένα; «Βοήθησα όσο µπόρεσα την οµάδα µε τον δικό µου τρόπο και αγωνιστικά αλλά και µέσω των δικών µου σόσιαλ µίντια. Για τη νέα χρονιά σε οποιαδήποτε οµάδα και να είµαι θα κάνω ακριβώς το ίδιο. Στόχος της οµάδας θα είναι να ανεβεί µια κατηγορία πιο πάνω».

Για τα γήπεδα που παίζατε; «Η ΕΠΣ Μακεδονίας είναι µια από τις µεγαλύτερες Ενώσεις στην Ελλάδα και χρειάζεται ενίσχυση τόσο στην ποιότητα όσο και στην ποσότητα των γηπέδων».

Εµµανουηλίδης: «Θέλουµε να παίζουµε σε γεµάτα γήπεδα»

Ο Σταύρος Εµµανουηλίδης ήταν από τους πρωταγωνιστές της φετινής πορείας της ΜΠΑΜ. Για την ομάδα του επισήµανε: «Είµαι παρά πολύ χαρούµενος που η οµάδα πήρε την άνοδο, γιατί αυτός ήταν ο στόχος µας στην αρχή της σεζόν . Η οµάδα αντεπεξήλθε σε όλες τις έδρες που µας περίµεναν να παίξουν έναν «τελικό» µαζί µας . Οσο για µένα: 16 γκολ και 9 ασίστ , όχι άσχηµα αλλά σίγουρα του χρόνου µπορώ περισσότερα. 

Για τη συµπαράσταση του κόσµου; «Η οµάδα λόγω της δηµοφιλίας που έχει στα σοσιαλ μίντια έχει προσελκύσει τον κόσµο να έρθει στο γήπεδο και αυτό είναι πολύ όµορφο . Όλοι θέλουµε να παίζουµε σε γήπεδα γεµάτα. Τους ευχαριστούµε για την συµπαράσταση όλη την χρονιά και που συνέχιζε να έρχεται ακόµη και όταν αναγκαζόµασταν να αλλάζαµε έδρα ! Του χρόνου πάµε δυνατά για το 3χ3»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.