Γκονζάλες: «Βράζει η Θεσσαλονίκη στα ΠΑΟΚ - Άρης»

Metrosport Team27 Σεπτεμβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Τόνι Γκονζάλες με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή που φόρεσε με επιτυχία τη φανέλα του ΠΑΟΚ, να μιλάει αναφορικά με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του Δικεφάλου και του Άρη, (29/9, 20:30, Metrosport.gr, Metropolis 95.5, Novasports Prime), αλλά και τη διαχείριση του ρόστερ όταν μεσολαβεί ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Αρχικά ανέφερε για το παιχνίδι: «Είναι αρχή της χρονιάς, τα πόδια των παικτών δεν είναι φορτωμένα ακόμα. Η πόλη βράζει σε ένα ντέρμπι ΠΑΟΚ - Άρης, δεν παίζει ρόλο η κούραση της Τετάρτης καθώς είμαστε ακόμα τέλος Σεπτεμβρίου και δεν υπάρχει θέμα κόπωσης. Αν υπάρχει κάποιος παίκτης με θέμα κόπωσης, τότε το ξέρει ο προπονητής, άλλωστε για αυτό υπάρχει και ένα ρόστερ 23 παικτών».

Για το δίλλημα Τσαλόφ ή Τισουντάλι στην κορυφή της επίθεσης, «Μου άρεσε πολύ ο Τσάλοφ προχθές, ήταν ένας παίκτης που κρατούσε τη μπάλα πολύ ωραία ,μοίραζε το παιχνίδι και πιστεύω ότι του λείπουν τα γκολ , τα οποία θα έρθουν, καθώς ένας φορ ζει με αυτά τα γκολ και αν ''ξεκλειδώσει'' αναμένεται να δώσει πολλά στην ομάδα».

Ενώ για τις επιλογές στα στόπερ, «Ο Κόλεϊ μου άρεσε αρκετά, όπως και όλη η ομάδα. Μιχαηλίδης ή Κόλεϊ είναι θέμα του Λουτσέσκου, εγώ προσωπικά είμαι της άποψης ότι δεν αλλάζεις κάτι που δουλεύει καλά. Εγώ θα συνέχιζα με Κόλεϊ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.