Γκάρεθ Μπέιλ: Ξαναφοράει τα παπούτσια του και επιστρέφει στο ποδόσφαιρο;

Metrosport Team10 Ιουνίου 2024

Ο Γκάρεθ Μπέιλ ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα σε ηλικία 33 ετών. Ή μήπως τελικά… όχι;

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα έχουν έτσι ακριβώς από τον Ιανουάριο του 2023. Μπορεί να αλλάξουν το καλοκαίρι του 2024; Το ενδεχόμενο δεν έχει αποκλειστεί στην… πιο τρελή πιθανή «μεταγραφή» του καλοκαιριού.

Αγωνίστηκε στη Σαουθάπτον, την Τότεναμ, την Ρεάλ Μαδρίτης και στην ομάδα του Λος Άντζελες στο MLS όπου «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Ο Γκάρεθ Μπέιλ στα 33 του έβαλε τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Κι όμως μια ομάδα προσπαθεί να τον επαναφέρει στα γήπεδα.

Η ουαλική Ρέξαμ ψάχνει τον τρόπο να πραγματοποιήσει την πιο… τρελή μεταγραφή του καλοκαιριού και να επαναφέρει στην αγωνιστική δράση τον 34χρονο διεθνή εξτρέμ.

Σύμφωνα με το Athletic ο πρόεδρος της Ρέξαμ, Ράιαν Ρέινολντς, θέλει να πείσει τον 34χρονο ουαλό σούπερ σταρ να επιστρέψει στην ενεργό δράση έστω για την εφετινή σεζόν. Σ’ αυτό το ενδεχόμενο ο Μπέιλ ήταν αρνητικός πέρσι, όταν επίσης είχε γίνει αντίστοιχη συζήτηση, όμως φέτος ο Ρέινολντς επανάφερε αυτή την προοπτική.

Αυτό που μένει να φανεί είναι αν όντως ο Γκάρεθ Μπέιλ δείχνει διατεθειμένος να φορέσει ξανά ποδοσφαιρικά παπούτσια και να αγωνιστεί στη League One της Αγγλίας με τη φανέλα της ουαλικής ομάδας, επιστρέφοντας στα γήπεδα…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.