Γκάμπριτς: «Ήμουν στην Τούμπα για δύο χρόνια σε εποχές που δεν υπήρχαν καρεκλάκια» - Η πρόβλεψη του για τη Χάιντουκ!

Metrosport Team10 Αυγούστου 2023

Σε δηλώσεις του για την επικείμενη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τη Χάιντουκ Σπλιτ αλλά και τον Δικέφαλο συνολικά προχώρησε ο Τόντσι Γκάμπριτς, με τον έμπειρο γκολκίπερ που έχει καθίσει κάτω από την εστία και των δύο ομάδων να αναφέρεται στα δυνατά τους σημεία μιλώντας στην ιστοσελίδα «Sportske Jutarnji».

Για τον ΠΑΟΚ ανέφερε, «Έζησα καλά στη Θεσσαλονίκη και πάνω από όλα, απόλαυσα το ποδόσφαιρο. Ο Τσίρο Μπλάζεβιτς με έφερε στον ΠΑΟΚ. Ήμουν στην Τούμπα για δύο χρόνια σε εποχές που δεν υπήρχαν καρεκλάκια στα γήπεδα, οπότε 50.000 κόσμος συνωστιζόταν στις κερκίδες. Ήταν φανταστική η ατμόσφαιρα!».

Προσθέτοντας, «Πριν τέσσερα χρόνια ο ΠΑΟΚ πήρε το πρωτάθλημα και από τότε που έγινε πρόεδρος ο Σαββίδης, η κατάσταση άλλαξε. Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε το στάτους της τέταρτης ομάδας της χώρας, που υπήρχε για αρκετό καιρό. Ακόμα και πριν τον Σαββίδη, είχε κάνει μία σημαντική κίνηση, να φέρει τον Σάντος στον πάγκο. Ο τωρινός τεχνικός της Πολωνίας, ξεκίνησε την αναγέννηση του ΠΑΟΚ και την επιστροφή του στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είδα διάφορα παιχνίδια του ΠΑΟΚ πέρσι και η διαφορά ήταν ξεκάθαρη ειδικά στις μάχες με την ΑΕΚ. Η πρωταθλήτρια κυριάρχησε, ο ΠΑΟΚ ήταν υποδεέστερος στα παιχνίδια αυτά. Το αποτέλεσμα έπαιξε ρόλο και στην παρουσία του κόσμου στο γήπεδο. Την προηγούμενη σεζόν το γήπεδο γέμιζε στο 70%, δεν ήταν όπως συνήθως».

Ο ίδιος απάντησε και για τις πιθανότητες που δίνει: «Οι πιθανότητες είναι στο 60-40 για τη Χάιντουκ. Δείχνει συντονισμένη ομάδα, δείχνει δυναμική. Ίσως να με έχει πιάσει και μένα περισσότερη ευφορία λόγω των δύο νικών με τη Ντιναμό και τη Ριέκα, αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα της Χάιντουκ, που έχει πολλή αυτοπεποίθηση και ποιότητα σε όλες τις γραμμές».

Αναφερόμενος στη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη, ανέφερε, «Σοκαρίστηκα από τα γεγονότα στην Αθήνα. Δε μπορώ να καταλάβω πως οι οπαδοί της Ντιναμό έφτασαν στην πρωτεύουσα της Ελλάδας χωρίς να το προσέξει κανείς. Δε μπορώ να πιστέψω ότι μπορεί να συμβεί κάτι ανάλογο στο Σπλιτ, επειδή τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυστηρά μετά τα τραγικά γεγονότα στην Αθηνα. Οι οπαδοί της Χάιντουκ δε θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη, τουλάχιστον ελπίζω αυτή η σκέψη να μην υπάρχει σε κανέναν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.