Γιόρτασε την άνοδο ο ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου

Χρήστος Λιάπης08 Ιουνίου 2024

Ο ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου γιόρτασε την άνοδο του στην Α1 µε µια όµορφη εκδήλωση στο γήπεδο όπου

δόθηκαν µετάλλια στους παίκτες και κύπελλο στον αρχηγό της οµάδας Σωτήρη Μπιτσικόπουλο.

Παραβρέθηκε µεταξύ άλλων ο βουλευτής Φάνης Παπάς. O πρόεδρος του ΑΟΚ Παναγιώτης Κουρούπης τόνισε: «Είµαστε ευχαριστηµένοι από την προσέλευση του κόσµου. Το ευχαριστήθηκαν τα παιδιά. ∆όθηκαν µετάλλια και το κύπελλο το σήκωσε ο Σωτήρης Μπιτσικόπουλος. Το Πρωτάθληµα το αφιερώνουµε στους φιλάθλους µας και σε όλους τους ανθρώπους που υπήρξαν στον σύλλογο,

παράγοντες, προπονητές ποδοσφαιριστές, είναι στη ζωή, ή έχουν φύγει. Το νέο Πρωτάθληµα θα είναι συναρπαστικό. Τα καλύτερα έρχονται».

Ο αρχηγός του ΑΟΚ Σωτήρης Μπιτσικόπουλος επισήµανε: «Είµαι χαρούµενος για την πετυχηµένη σεζόν και την άνοδο της οµάδας. Ευελπιστούµε σε µια καλή πορεία και στο δύσκολο πρωτάθληµα της Α1. Θα κάνουµε τα αδύνατα, δυνατά για να πετύχουµε τον στόχο µας»

▶ Ανανεώσεις συνεργασίας

Σε ανανεώσεις συνεργασίας µε οχτώ ποδοσφαιριστές προχώρησε ο ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου. Συνεχίζουν στην οµάδα Σωτήρης Μπιτσικόπουλος αρχηγός, ∆. Υψηλός, Πιστόπουλος Ι., Χαµαλίδης Θόδωρ. Καλαιτσίδης Χρ., Μόλιος Νίκος, Μανώλης Παν., Σωτηράκογλου Αναστασιος ενώ έπεται και συνέχεια. Από την άλλη θα γίνουν τέσσερις πέντε προσθήκες για περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ. Η προετοιµασία θα ξεκινήσει στις 29 Ιουλίου.

Επανασπορά εξάλλου θα γίνει στο γήπεδο.



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.