«Καρφί» Γιαννακόπουλου για Ολυμπιακό και την ελληνοποίηση του Ουόκαπ

Metrosport Team31 Μαΐου 2024

Λίγες ώρες πριν το τζάμπολ στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Άρη για την Basket League, o Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα και ευχήθηκε μέσω του Instagram «να κερδίσει ο καλύτερος» στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός  τόνισε μεταξύ άλλων πως η μονομαχία δύο εκ των τεσσάρων κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης είναι ευκαιρία για να ξαναβγούν δεκάδες παιδιά στις αλάνες και επεσήμανε άπαντες «να σταθούν στο ύψος τους, σε αντίθεση με τα τελευταία χρόνια».

Διαβάστε αναλυτικά όσα έγραψε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR στο Instagram: «Ξεκίνησαν χθες τα playoffs. Λογικά, εκτός έκπληξης, στους τελικούς θα αναμετρηθούν δύο από τις τέσσερις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός έχει συνεχή παρουσία στα Final Four τα τελευταία χρόνια, αλλά πλέον και ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στον θρόνο του.

Είναι μεγάλη ευκαιρία να ξαναγεμίσουν οι αλάνες με παιδιά να σουτάρουν σε μπασκέτες και ίσως να ξαναβγούν Διαμαντίδηδες, Σπανούληδες κλπ κλπ, ώστε να μην ψάχνουμε για ελληνοποιήσεις - σκάνδαλα.

Οι διοικήσεις των δύο ομάδων έχουν κάνει σχεδόν ό,τι μπορούν ώστε η αντιπαλότητα να μένει εντός τεσσάρων γραμμών. Η άψογη μέχρι τώρα συμπεριφορά των φιλάθλων και των δύο ομάδων έχει δείξει ότι έχουμε βρει ανταπόκριση.

Ας ελπίσουμε ότι αθλητές, προπονητές, ΕΣΑΚΕ, ΕΟΚ, ΚΕΔ, ΜΜΕ και όποιοι άλλοι ζουν "υποστηρίζοντας" το άθλημα αλλά και το προϊόν που λέγεται μπάσκετ, θα σταθούν κι αυτοί στο ύψος τους, σε αντίθεση με τα τελευταία χρόνια.

Καλά playoffs σε όλους και στο τέλος να κερδίσει ο καλύτερος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.